torsdag den 30. januar 2014

Linklove og lovelinks.

Lige meget hvordan man vender og drejer det, handler fænomenet om, at dele. Dele ud af sig selv, sin kunnen, viden og sin energi. Men også dele andre med andre. At støtte og bære. Er det kun DE STORE, dem ALLE læser som der bliver linket til? er det kun dem som bliver båret videre på en sky af velvilje fra andre? Jamen bestemmer vi ikke hver især det, bare en lille smule? kan hver enkelt af os ikke bare linke til hvem og hvad vi lyster. At blogge er vel dybest set ikke en konkurrence, men en mulighed for, at dele. At give og tage. At fylde på og slippe ud med. Frit oversat handler det vel om, at dele fra hjertet og ikke ud fra strategi. Kan du lide det, er der da sikkert også andre som vil kunne lide det, blive oplyst, lære nyt, more sig, sige aha eller føj eller hvad ved jeg.
En af dem, som slår på den store tromme for Linkloves er Julia Lahme, som er god at følge med hos, hvis man vil høre mere om lovelinks, få tips til at blogge (læs hendes bog) eller få tankerne drejet hen mod, at tænke lidt mere overskudsagtigt også selv om vi er trætte, vinteren hærger, børnene er syge og bla bla bla. Er man til glimmer, har Julia altid lidt drys i ærmet, dog nok mest om onsdagen.
I virkeligheden er vi bare ude i den gamle vin, som engang i mellem trænger til, at blive hældt over på nye og pænere flasker. igen mindes der vel bare om POSITIV TÆNKNING og DU FÅR HVAD DU GIVER, men gør det noget? Nej absolut ikke. Sharing, medmenneskelighed, fællesskab og fælles fodslaw går aldrig helt af mode, men det er dyder, som der skal mindes om med mellemrum. Også her virker blogland. Lad os bruge de midler og fora vi har.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar