tirsdag den 4. februar 2014

En skævert.

Endelig nåede jeg frem til symaskinen igen. Der er lidt langt mellem snapsene for tiden. Lidt strik bliver det til, men sy og smykker kniber det lidt med. Materialer mangler jeg ikke, så jeg kan bare gå igang når tiden og aller vigtigst kommer til mig. 
Nederdelen i dag, er en kopi af en nederdel som jeg så på en danse veninde til en fest. Rynkeeffekten på forstykkerne gør den lidt anderledes. Lige netop den detalje krævede også lidt tankevirksomhed og en hel del nåle i og ud, før den var som den skulle være. Nu er den i hus, med små skønhedsfejl og plads til forbedringer. Dem satser jeg på til næste prøve, for der skal da klart prøves igen. 
Jeg ved vi har februar og at alt kan ske og endda flere gange endnu, men tillad mig lige, at minde om den smukke fuglesang og skønneste sol, som løftede dagen i dag. En dag, hvor Olga og jeg næsten gik gennem skoven i forårshumør. 


4 kommentarer:

 1. Helt sikkert en smuk skævert! Og så gør det jo ikke noget, at man også har flotte ben - og det har du jo! :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lotte. Ja jeg håber da, at det tydeligt fremgår, at det er nederdelen som er skæv og ikke benene.

   Slet
 2. Så kan jeg se nederdelen endnu bedre. Godt gået. Ja det ville jeg ikke have kunnet finde ud af at lave uden et mønster :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selve klipperiet og opmålinger er ikke det svære Kirsten, men hvordan hvilke stykker skal vende og hvorfor og aller vigtigst, hvordan det til sidst vender i forhold til hinanden, er lidt svært at gætte, men ok, det lykkedes da.

   Slet