onsdag den 14. maj 2014

Hvad har jeg nået.

Åhhh jo såmænd en del. Når man står op kl seks, for at lave power grød til min alt for hårdt arbejdende mand og til mig selv i øvrigt også, ja så sker der en masse før vi når frokost.
Den lille fine baby jakke er jo færdig og ligger med sine rensdyr knapper og venter på en baby. Sokker er påbegyndt. Noget med mix i guld og grå og mere vil ske, stol på mig.
Ny LCHF opskrift på gulerodsboller er afprøvet. De smager vildt godt, men er godt nok flade. Skidt pyt. Store, runde og flade passer jo perfekt til klapsammen rejsemadder. Den ene skal have min nyrørte humus med et pift af chillie og den anden frisklavet peanutbutter.
I morgen går turen jo til Århus med tog. Tre timer hvor man bare kan sætte sig tilbage og nyde landet, sin bog, sit strikketøj, sin rejsekammerat og sin egen gode mad og drikke. Ikke om jeg orker, at få en god dag/rejse ødelagt af DSBs junkfood som intet gør for andet end deres pengekasse. Vi er selvforsynende og rejser på ingen måde let.
Hotel Guldsmeden i Århus har jeg hørt godt om. Ikke mindst deres morgenbord, så det bliver vores bolig til på søndag, hvor næsen vendes den anden vej igen.
Fredag er dagen, hvor jeg skal på fem timers danseworkshop med Anna Barner. Hun er altid god og inspirerende. Glæder mig til ny inspiration, en lang dag fordybet i dans, nye dansebekendskaber og sikkert en masse nye mooves og en hel ny dansekoreografi med hjem i tasken.
Som bonus loves godt vejr fra torsdag til søndag. I LOOOOOOVE!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar