lørdag den 2. august 2014

Tisvildeleje med og uden kendes effekt.

Indrømmet, Tisvildeleje er hip og fyldt med kendisser i alle klasser. Det fede ved den lille by er efter min mening, at der stadig er plads til alle. De kendisser som er der, ser alle ud som om, at de også bare holder ferie og fri og nyder livet uden filter. Byen og dens beboere virker ægte og usnobbede. Der er huse, mennesker, mad, underholdning og priser for enhver. De store smukke huse ligger fint side om side med mindre hytter. Der er haver i alle stilarter og plads til alle. Byen virker rar og rummelig med højt til loftet og den lyseblå himmel.
Der er fede restauranter med alle former for mad, men alle ligger klemt ind i eksisterende bygninger. Man har heldigvis ikke faldet for fristelsen for, at bygge stort og fint, men passet på og bevaret sin lille fine by. Den slags sætter jeg pris på og er helt sikkert en af mange grunde til, at jeg er faldet så pladask for den lille by.
Bare et døgn fik vi denne gang. I camper på stranden. Vi fik både tid til bøger på stranden, en laaaaang gåtur langs både strand og gennem skov. Vi fik trawlet samtlige butikker igennem og fik fine ting med hjem. Vi nød lækker mad og god vin og vi fik endnu en lille ferie klemt ind. Vi kan nok nå en til i år afhængig af vejret, for den by kan vi godt presse lidt mere sommer ud af.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar