tirsdag den 30. september 2014

Portugal.

Hjemme igen, efter en dejlig uge i Portugal. Mit første besøg i landet. Ikke nødvendigvis det sidste. Portugal var alt det som min ferie gerne må indeholde. En lille by. En gammel bydel. En masse at fotografere. Ikke overrendt af turister. Fri for gadesælgere og aggressive pengehajer. Sol, strand. Mulighed for vegetaren med gluten allergi. Mulighed for gode gåture. At Portugal så oven i købet også er billig at besøge, trækker den opadgående pil endnu mere op i luften.
Vi boede i Sao Martinho. Besøgte Lissabon og Obidos. Storbyen og den lille bitte borgby. Begge gode oplevelser.
Et par gaver, en flaske portvin og en flaske Ginja er hvad der er med hjem. Det var ikke stedet, hvor man fristes over evne. Så er du til ferie, afslapning og det indhold du selv putter i din dag, er Portugal/San Martinho bestemt et sted jeg med glæde vil anbefale dig at drøne hen.
Nu er vi hjemme igen. Nu er det vist ved at være plain hverdag. Ok, en lille tur til en rund fødselsdag til Bornholm lurer lige om hjørnet, men så er der vist heller ikke mere rejseri at presse ud af mit liv for i år.
Nu må vi vende næsen mod det danske efterår. Mod plaiden, håndarbejdet, de lange simreretter og de langtidshævede brød, en gruppe stearinlys, en knude i brændeovnen og det sjov vi selv skaffer. I grunden nok ikke så ringe endda.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar