lørdag den 29. november 2014

Juletidens høje procenter.

Uhhhh dem kender vi vist alle til. De våde varer som drøner rundt i festlige forklædninger og ryger ind hurtigere end man kan stave til julefrokost.
Her i min lille julebutik, var der ingen som blev berusede eller udsat for tåbelige julelege. Her var det de høje procenter, som blev fratrukket ved kassen som glædede dagens kunder. Og kunder var der mange af. I de første timer stod kunderne tæt og jeg nåede ikke at hilse særlig meget på nogen. Der blev handlet og trukket procenter fra og slæbt hjem i store poser. Sådan gør man sine kunder ekstra glade. Sidst på dagen var der virkelig store huller på hylderne. Jeg har fyldt op hvor jeg kunne og flyttet lidt rundt og gjort fint og klar til i morgen, hvor butikken sparker døren ind igen kl 13-19. Er du Køge egnen skal du være noget så velkommen. Hvis ikke, må du bare have en dejlig søndag der hvor du end er.
Inden åbning nåede jeg lige, at lægge sidste sting på et par af de varme Ragsokker. Store, bløde og super varme. Endnu en julegave. Nu pakket ind og klar til levering. Jeg elsker selv hjemmestrik til kolde fødder og håber modtageren vil blive lige så glad for disse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar