lørdag den 23. maj 2015

BØRNEFESTIBAL.

Olga op i cykelstolen og afsted med toget. Turen gik mod Østre anlæg, hvor dagen var viet til BørneFestiBal. Et virkelig godt arrangement med gode navne på scenen og noget for de fleste. Lille Nørd, Aanna Spejlæg, en skør klovn og bandet Pipelipop var nogen af dem vi nød.
Balloner, is, pandekager, pølser, den lækreste koldskål og juice var hvad jeg lige så som kunne købes og noget af det købte vi da også. For en gang skyld, var der nogle arrangører som havde forstået konceptet lidt men godt. Ikke det store vilde udvalg, men bare lige lidt for alle. De fleste havde vist også en madpakke med hjemme fra. 
Fed stemning, altså da jeg lige havde lært både børn og voksne, at hvis alle sætter sig ned, kan alle se og er det ikke bare smart? Det syntes alle heldigvis, så det fandt de fleste hurtigt ud af. 
Hjemme rundede vi lige dagen af, med en håndfuld hjemmelavede hårelastikker. Olga var meget tilfreds med dagen og over at have en gudmor, som kan lave hårelastikker og har en smuk have (Olgas ord) med de smukkeste og duftende syrener. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar