søndag den 19. juli 2015

Hyggelig weekend.

Lørdag eftermiddag og aften tilbragte vi sammen med Niecen, hendes handy mand og den lille Splint.
Den gode kvalitet ved man, at man er sikret i det hus, men når den også kombineres med hygge og mad som laves hen ad vejen blive det nærmest ikke bedre på sådan en dansk sommer aften. 
Pizza stod menuen på og her smider man jo ikke bare en købe pizza i ovnen, eller tinger til shoppen på hjørnet. Næ nej, her fyrer man da op i handy mandens egen byggede pizza ovnhaven. Vel gør man så. Niecen snittede og formede og designede og manden hentede og bagte og bragte og os, vi spiste bare og skyllede efter i kold liflig øko rosé.På bordet tronede havens høst, løst bundet af Niecen


Og Splinten lod sig overbevise om, at vi faktisk er ok og ikke nær så farlige som først antaget.


Efter sådan en lækker lørdag, kastede jeg mig ud i landskabet med min ældste søn. Vi tog på tur i sommerlandet. På jagt efter bærbuske og krydderurter, som bilen på hjemvejen bugnede af. Blåbær, brombær, hindbær, ribs, stikkelsbær og havtorn. To af hver som skal i sommerhusets have, sammen med den portion krydderurter som faldt i vores smag. 
Videre rundt i sommerlandet, kom vi frem til min barndoms udflugts mål med skolen. Villa Gallina. Til min glæde, var stedet blevet shinet op og klædt i lyse indbydende farver og et look lidt ala badehotel krydset med sommerlys og luft.
Kortet er enkelt og frokost beregnet. Retten var en anelse sparsom, men bestemt lækker. Vi lod os friste af en overdådig frugttærte til kaffen. Bunden kunne uden problemer godt have stået i ovnen femten/tyve minutter mere. Øv, den slags trækker altså ned på et så enkelt spisekort hvor prisen jo ikke  står tilbage for nogen. 
Alle frugtbuskene og krydderurterne er allerede i jorden og weekenden kører på sidste vers. En ny uge kan begynde. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar