søndag den 13. september 2015

Det gode, gamle, ægte venskab.

Når man har været venner i over tyve år, betyder det ikke noget (andet end savn) at man ikke ser hinanden et helt år. Der har simpelthen ikke været tid. Den ene har været igennem seriøst store omvæltninger og de få huller i kalenderen passede så ikke sammen med den andens kalender.
Endelig havde vi et fælles hul i kalenderen. Vi fik hele fire timer sammen. Med kaffe, boller og kage og snak fra start yil slut. Vi er strukturerede og kommer hele vejen rundt og er lynhurtigt på linie igen.
Nu skal der helst ikke gå for lang tid før vi ses igen, men love noget kan vi ikke.
I går stod den på rund fødselsdag. Jeg er stadig ikke rask, men kunne ikke bære at aflyse. Jeg hang i bremserne, men klarede mig gennem en aften, som var tæt pakket med hygge i nogle helt vildt skønne omgivelser og med en menu, hvor det for en gang skyld, ikke kun var kødet der var kælet for. Her havde man også blik for tilbehør og lækre salater som andet end blot et vedhæng. Vinen var et kapitel for sig. Man smagte virkelig, at festen blev holdt i et vinhus. En stor oplevelse.
Nu har jeg ramt søndag aften og er gået til tælling. En ny uge venter på, at vi tager hul på den. Lad os sammen fejre hverdagen.,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar