tirsdag den 8. september 2015

Sidste kapitel af sommerferien 2015.

8. Endelig ud i naturen igen. Ud og opleve verden efter en hel dag inde døre. Om ikke på grund af de spredte byger, så på grund af den dræbende høje luftfugtighed. Natten inden havde det regnet og tordnet som jeg tror nærmest var det voldsommeste i hele mit liv. Et vejr man vist med rette kunne kalde for uvejr. 
Nu er vi atter på solsiden og atter afsted på den tohjulede. 
Lidt indkøb i Amsterdams lille butik med alt i smykke dele. Nyt til gave fremstilling og lidt vedhæng til små pigers fremstilling af fine armbånd til både sig selv og deres mødre. 
Vi kastede os ud i opgaven med, at genfinde området fra den anden dag. Det område som minder om vores eget Nørrebro. Efter længere tids søgen fandt vi det igen. DE PIJP hedder kvarteret. Små fine butikker, grønthandlere og caféer på stribe. Absolut et besøg værd. En lille bitte pige kan glæde sig til en skøn julegave. 
9. Det sidste skal suges ud af byen før vi forlader den. Den sidste dag valgte vi at gå rundt i byen. 
De lækre skind støvler kom med hjem. De bliver helt sikkert et hit. 
Ferien er slut. Vi vælger at køre torsdag hvor der igen varsles regn. Her er pludselig blevet koldere.  Efteråret er så småt ved at tage over. Hjemme er det sikkert samme vejr, men der er vi inde i den varme stue og i den store bløde og varme seng. 
I morgen venter en lang køretur, det er stadig en del af ferie. Vi skal have det hele med.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar