fredag den 20. november 2015

For tidligt????

Overhovedet ikke. En adventskrans kan da sagten stå og shine i en uge før den går i luften.
Min blev lavet helt spontant. Mellem et par klienter. I et hil, som ikke lige blev brugt på at øve en dans, eller pakke en masse gaver ind til " Aen Lillermarkaner", som skal have pakker med på en lang rejse i december. 
Mit arbejdsværelse ligner lige for tiden en pakkecentral. Der er både fødselsdagsgaver og en masse kalenderpakker der venter på en rulle tape. I den stemning opstod altså årets adventskrans. Jeg veksler mellem store købte kranse. Nogle år store som møllehjul. Andre år som i vores bedstemors stue. Et andet år noget med tørret ting og rust og mærkeligt vedhæng og så de år, hvor jeg selv står for kreationen. Blomster, flet og arrangementer i den henseende ligger slet ikke i mine fingre. Adventskransen og juledekorationer stoppede i min udbikling ved paptallerkenen med et lys, en grangren og en pokkers masse sne og sølv spray.
Nu holder jeg mig til det jeg kan. Det meget enkle. Det jeg kan lave og rigtig godt kan lide.
I år et stort tinfad, fire lys, tre i samme størrelse og et mindre, lidt lav, kastanier og et par grene med sommerhusets ellekogler. Ganske enkelt. Ganske fint. Om en uge går første lys i luften, for JO, man tænder ét lys ad gangen. Anden uge to, tredie uge tre og så fremdeles. Alt andet er ganske enkelt snyd og fup og jeg ønsker ikke at høre om det. Tror faktisk ikke jeg tåler at høre om det. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar