mandag den 23. november 2015

Når man får gjort sin søn ældre end han er og en Skattedame som er frosset inde.

I morgen er "Den Lille" et år ældre end han er i dag. Men jeg er faktisk kommet til, at gøre ham endnu et år ældre. Det er ikke femogtyve men fireogtyve der skal fejres i morgen.
Det skal ikke fejres sammen med mig, for vi fejrede ham i går. Vi var nogle af dem, som trodsede kulden og snemasserne, og begav os på restaurant. Restauranten ringede tidligere og spurgte om vi kom eller vi var nogen af dem som opgav vores reservation. Næ nej, selvfølgelig skal "Den Lille" da fejes af sine forældre. 
Han blev fejret med lækker mad og gaver på Snekken i Roskilde. En hel stor restaurant, som kun holdt åben for os, en dyr løsning for dem,  men det ændrede ikke vores hyggelige oplevelse.De laver altid lækker mad der, har god vin og en meget fin indretning og smuk udsigt. 
Denne dags torskegilde blev aflyst, da SKATs biler var frosset og SKATTE damer åbenbart ikke bevæger sig ud til fods eller tager en bus, som går lige uden for deres dør. Kunne jeg komme der? Nej det da ved Gud. Min bil er jo nok lige så frosset som deres biler. Vi bor halvanden km fra hinanden, så mon ikke det er same same?  Ny dato må findes. 
Koldt er det her, vel nærmest i hele landet. I aften skal varmen findes til Power Gym og en lang gåtur. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar