fredag den 8. januar 2016

Nytårsforsæt.2.

Et af mine forsætter for 2016, er at uddanne mig. Ikke kun af faglige grunde. Også for at få ny energi. Energi fra en god og levende underviser, men i høj grad også, fra mine medstuderende. Når der i et levende åbent miljø, udveksles erfaringer og viden mellem engagerede og tændte mennesker opstår der energi. Den energi kan man tage med hjem og brænde videre på i sin egen klinik. Energi skaber energi. Efter to kursusforløb hos Katrine, var jeg solgt til hendes fantastiske univers og stil. Det nye år skulle være det år, hvor jeg springer ud med ny faglig titel. En ny overskrift over alt det, som jeg allerede kan og så lige en portion nye redskaber. En stor broget vifte af brugbare uddannelser, som jeg vil mikse og bruge med løs hånd mellem hinanden. Nu er 2016 igang og det er min nye uddannelse også. 
To fulde dage. Godt igang med min nye uddannelse til Holistisk Energiterapeut. Uddannelsen tager jeg hos helt fantastiske Katrine Birk, som trods sin meget unge alder, har haft egen klinik og arbejdet med energier i rigtig mange år. Hun er et overskudsmenneske, som flyder over med viden, faglighed, erfaringer, energi, sjov, kærlighed og et stort rummeligt hjerte. Jeg har på ret kort tid, lært virkelig meget af den kvinde. Kæmpe respekt fra mig. 
Der er masser af god faglig teori, men også en masse praktisk arbejde med stoffet, hvor vi arbejder på hinanden på kryds og tværs. Alle på holdet brænder for sagen. Der er meget på spil alle vegne. Alle har holdninger og masser at byde ind med, så undervisningen bliver et mix mellem underviserens og deltagernes forskellige tilgange og tænkemåder. Et virkelig fedt miks. Man bliver fyldt op og går fra et undervisningsmodul som var man på speed. 
Mere uddannelse, mere faglighed, mere viden, flere redskaber, meget mere energi og mere sjov. Er der noget at sige til, at jeg elsker mit job? 
Dette modul handlede om meridianbaner og man kommer meget vidt omkring og er helt klar til, at kaste sig over den første klient man møder. Der skal øves, terpes og leges. Små overtatoverede mænd er en stor del af holdet og der er ikke mange steder på deres små kroppe, som lades uberørt.


Den seje assistent Nanuka følger os tæt, med friskbrygget the, vand, chokolader og frugt, en masse faglig hjælp, sjove øvelser, skønne meditationer, en masse sjove indslag og ikke mindst, hendes helt vildt faldepårøvenlækre smykker fra Pastel&Neon. Denne gang var jeg heldig med endnu et par øreringe. Hjerter med inskriptioner. De skal gemmes til en helt speciel lejlighed, hvor de er mere end perfekte. 


Jeg ved det. De virker vilde og lidt til hippie siden. Men tro mig. Når de kommer på, er de helt rigtige. Enkle, trods deres omfang og farve. De bliver jo nok ikke det sidste køb fra den kant. Der er allerede et par mindre af slagsen som spøger i mit hoved. 

1 kommentar:

  1. Spændende nytårsforsæt! :D Mit er mere kedelig og ordinært - et vægttab nu! :O

    SvarSlet