fredag den 22. april 2016

Jeg bruger næsten ikke hovedet.

Tilgengæld holder hænderne ikke fri. Der er altid opgaver der trænger ved sådan et lille hus med have. Heldigvis er hverken huset eller haven store, men vinduer skal pudses, der skal gøres rent og ukrudt skyder op selv i små haver.
Der er også masser af mennesker, som kommer forbi til en behandling.
I går var det Izabel, det store smukke barnebarn,mig nu også hendes kæreste, som trængte til en gang cuppings og zoneterapi.
Izabel var samtidig assistent og hyggede sig ret godt med, at stramme cupperne en ekstra gang og trykke lidt hist og her på akupressur punkter.


Til aften fik den skønne genbo en behandling og inviterede til gengæld mig på hveder og rødvin bagefter. Sådan en kombi er ret genial. 
For mig er samvær ofte forbundet med en anden aktivitet også. For eksempel veninde hygge og gode samtaler, som kombineret med en lang rask gåtur. Men en behandling hvor jeg trykker lidt hist og her, eller sætter cupper på en plaget ryg, kan da også med fordel indgå i en god hygge snak. 
I aften skal der ikke trykkes på andet end hyggeknappen. Det er endelig tid til, at Ribeklubben samles om et glas vin, kaffe, lidt snacks og et solid updates.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar