mandag den 30. maj 2016

Yosemite. Endnu mere smuk natur.

Dagen var sat af til Yosemite Nationalpark. Vi får helt sikkert set noget smuk natur på denne tur. Vi har skruet turen sammen, så vi hele tiden veksler mellem forskellige oplevelser, natur, byer og dage hvor vi kører meget. Vi kørte også hele dagen i dag, men i langsom hastighed og med kalechen slået ned, så vi kunne nyde naturen max. 
Altså Grand Canyon var storslået og fuldstændig fantastisk, men i dag så vi natur som vekslede meget mere og vi fik det ene fantastiske syn efter det andet. Bjørne så vi dog ikke, selv om der bliver advaret med dem hele tiden. Vi så mange forskellige slags træer, vandfald, små bakker, bjerge, store klipper, sne, floder og udsyn som bare var betagende. 

De sidste to billeder vidner om de skovbrænde som desværre også er her af og til. 
En skøn dag med vilde naturoplevelser. Smukt, simpelt og ægte. Ren natur. 
Og igen fik jeg en rød kulør. Trods solcreme er det svært at undgå i mange timer i bagende sol. 35/36 grader som minimum dagen lang med kalechen nede, giver virkelig kulør. 
Efter en virkelig spicy kinesisk middag, er vi klar til en nat mere her ude på landet. I morgen drager vi mod San Francisco og det mere pulserende liv igen. Med nu med endnu flere smukke minder i hjerne og hjerte. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar