torsdag den 3. november 2016

Nææææ, hvem kom lige på besøg der?

Det gjorde Kong Vinter såmænd i sin fine frostkåbe. Alt var hyllet i fin is her til morgen. 3november. Årets første nat med frost. Helt sikkert ikke den sidste. 
Men der kom sandelig også andre forbi. Den ene fragtmand efter den anden. Med lutter lækre pakker. Varer til at kreere årets julekurve med. Firmajulekurve som jeg kreerer. Kurve som plejer at være ret populære hos modtagerne. I dag er den store leveringsdag. Om en måned skal de første kurve ud til deres nye hjem. En travl tid med pakkeriet, men også dejligt at vide at mit arbejde bliver værdsat og er ventet. Der er altid Maileg nisser i kurvene og de er gennem årene blevet kære samleobjekter i rigtig mange hjem. 
I dag er det mest det beskidte og tunge arbejde som venter mig. Bære tunge kasser, sprætte op og kontrollere indhold. Ikke altid det reneste job, men en del af pakken. 
Har du tid, vil jeg varmt anbefale dig en gåtur i det skønne klare vejr. Himlen er blå og solen brager igennem. Luften er ren og klar. Perfekt til en tur gennem skoven eller forbi noget vand. 
Skøn dag og pragtfuld november til alle. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar