søndag den 8. januar 2017

Giv mig dit hjerte.

Tja, hvis man ikke spørger, får man jo heller ikke svar. Den ene af dagens Nørkle kvinder har bare den sødeste lille nålepude. Et lille hæklet hjerte. På forespørgsel blev det mit og jeg elsker det allerede. 


Nålepuder har man altid brug for. Nu har jeg tre og alle er gaver. Fra en skøn patchwork veninde og fra barnebarnets håndarbejds tid i skolen. 


Som du kan fornemme, var det årets første Nørkle Café arrangement hos mig i dag. Og jeg lover dig, det er ikke kedeligt. Snarere lidt frivolt og løssluppent. I år er der planlagt udflugt med overnatning i mit hus i Ribe og nu er der også planer om en tur til Karmaklubben. Vi kan nemlig andet end hækle og strikke. Vi kan også grine og danse og det skal da udnyttes. Det skal nok blive morsomt. Men jo, der bliver også produceret. Dyr, dukker, dukketøj, klude, trøjer, sjaler, tæpper, puder i både hækling, strikning og hakning. På fire timer kan man nå meget. Skulle du få mod på at besøge klubben, så holder vi til i Køge og mødes en søndag eftermiddag en gang om måneden. Antallet varierer og vi elsker når der kommer nye ansigter til. Det hiver dynamik og ny inspiration. Du skal være noget så velkommen. Spørg mig her, så giver jeg dig besked om næste arrangement, tider osv og lukker dig ind i den lukkede gruppe. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar