onsdag den 1. februar 2017

Goddag til Februar.

Efter den festlige december, slæbte vi os igennem den laaaaange mørke januar. Januar hvor intet rigtig får fat. Det er lige så mørkt når vi står op som da vi gik i seng. Solen er gemt bag noget gråt som sagtens kan være regn. Energien er på mindre en halv hos de fleste. 
Nu er det så februar. En måned som med sine kun 28 dage virker kort og let. Vejret er mildt lige i dag, men der varsles Russisk kuling lige om hjørnet. Alligevel er det lidt som om, at februar har bare et lille bitte micro pift af forår i sig. Sådan noget med, at næste måned hedder marts og er en forårs måned. Uanset hvad februar finder på at drysse over os, så ved vi nu at det også snart har en ende. Der er lys og vintergækker forude. Det kan blive bidende koldt. Der kan komme sne. Meget kan ske, men foråret kommer trods alt snart. 
For mig er februar lidt en fest. En måned på lidt lavt blus. Noget med en festlig feriepige i nogle dage, hvor vi også har planer om at besøge zoo og se hvad dyrene går og laver på denne tid af året.
Der kommer også en lækker uge i solrige Marrakech. En by jeg kender ret godt, så ugen er ren ferie og afslapning. Vi skal bages af solen, suge masser af Dvitamin til os. Vi skal ikke ud og opleve, men bare gense, lede efter spændende bling i souken, spise let sommer mad, drikke mynte the og se dygtige dansere. 
På den måde skal jeg nok få en fest ud af februar og glide opladet ind i marts. 
Februar er dog også måneden hvor både dans, zumba og yoga er helt oppe i gear igen. Ting som også giver energi til en træt krop og nye input til hjernen. 
Januar kørte stadig på lavblus, hvilket så gjorde, at jeg kunne opfylde mit mål om at få en masse strikning hækling gennem fingrene. Ting som er lette at kombinere med kolde mørke aftener i en lang måned. 
Håber bestemt ikke, at jeg er den eneste som kan mærke en lille procent ekstra energi i luften. Måske blot via en tanke, men tanker tæller bestemt også. 
Håber alle må få en dejlig februar med lige det indhold som betyder det bedste for jer. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar