onsdag den 10. marts 2010

Lunas Univers


I går tilbragte jeg endnu engang aftenen i Lunas Univers sammen med en gruppe seje kvinder, som var mødt op i Luuises Yoga center i Karlslunde. I to timer undervises vi i Yoga og får baggrundsviden om de forskellige øvelser. Tilsidst guides vi gennem kroppen som afspændes totalt. Når både krop og sind er klar, laver jeg en lille fantasirejse, som er forskellig hver gang. En rigtig dejlig aften, hvor alle arbejder koncentreret med krop og sind.
På søndag mødes en gruppe kvinder her hos mig, hvor vi skal tale og indspireres omkring emnet kost og ernæring. Bagefter er der en gåtur på to timer gennem Køge Ås. Spændende hvad den dag fører med sig af nyt, såvel bekendskaber som viden. Jeg kan ikke andet end glæde mig.
I dag bød dagen på, foruden et par søde klienter, gymnastik og dans. Tiden nærmer sig afdansningsballet, så nu begynder vi også at øve den store fælles optræden, så der er lige et par nye dansetrin at holde styr på, sjovt er det, så det går nok.

1 kommentar:

  1. Jeg savner sådan min egen yoga, gik en gang om ugen , men havde en lille skade, som har holdt mig væk fra måtten et stykke tid. Dejlig blog. Gode indlæg. Jeg glæder mig til at følge lidt med dig.

    SvarSlet