mandag den 31. maj 2010

Award


Jamen hov, så har jeg lige fået sådan en. Hmm det forstår jeg ikke lige helt og nej jeg er ikke bare falsk beskeden. Jeg har fået den af Kristine, som skriver: at hun kan lide mine inspirerende tanker og lystige skriverier. TAK KRISTINE! Måske spiller det lidt ind, at vi er i familie, men omvendt behøver den kendsgerning ikke at betyde alverden i vores familie. Vi plejer ikke at rose uden grund eller fedte for andre, så jo jeg vælger at tro, at der i hvert tilfælde er en`i blogland, som kan lide at læse hvad jeg skriver. Faktisk betyder det jo en hel del, læs: RIGTIG MEGET, at nogen læser med, skynder på det/dig. Jamen det er jo det vi vokser af. At blive set og sat pris på, at få respons. At vi ikke er ligegyldige. Mennesket er jo et socialt væsen og det er der ikke ændret på gennem tiden. Så igen: TAK KRISTINE. Din "pris" varmer og betyder noget og noget mere end den leg, som den også er.
Reglerne for at deltage er:
-At kopiere Award billedet og sætte det på din blog
- Takke giveren og linke til dennes blog
-Skrive syv ting om dig selv
- Give Awarden videre til syv andre bloggere
Syv ting om mig:
1. Jeg elsker at free style i mit køkken, at lave mad og bage af lyst. At finde på, prøve nyt. Jeg kan arbejde i køkkenet HELE dage. Tilgengæld HADER jeg, at lave mad af sur pligt. Behøver det heldigvis ikke mere. Har ikke længere nogen, som er afhængige af min mad hver dag og flere gange om dagen endda. Min mand må klare sig selv når jeg ikke gider, eller invitere mig ud.
2. Jeg intet mindre end elsker at rejse. Kort som langt. Jeg suger det hele til mig. Er altid klar til at pakke en kuffert. Indrømmet, det er helt klart de varme lande som trækker mest. Kulde er ikke noget jeg opsøger. Sne og is tiltaler mig ikke. Al sport, som indbefatter et agregat under fødderne, er ikke lige mig. Min motorik vil og kan ikke fungere uden kontant jordforbindelse.
3. Mit barnebarn. Hende fik jeg heldigvis meget tidligt. Som ung farmor, kan man være med til det hele. Det er en stor gave. Jeg har selv tre drenge. Rigtig fint. Ingen sorg over en udeblevet datter her, men at få en pige senere, som livets dessert, det var fantastisk.
4. Jeg lever og trives bedst med motion hver dag. Jeg øver mavedans næsten hver dag, går lange ture og løber lidt. Salzaerobic og burn out bellydance er dog motionen som jeg bliver høj af. Sveden pisker, musikken dunker, tempoet er højt. En time føles som en halv. Når man danser, føles det som leg. Jeg elsker det simpelthen og kan sagtens stjæle mig til fire timer om ugen, foruden de andre ting.
5. At læse, er en stor glæde for mig. Jeg lærte at læse af mine søskende, før jeg startede i skolen. I skolen blev jeg nærmest forelsket i min første læsebog "Huset Højbo". Jeg læste ikke "bare", nej jeg fulgte med som den føljeton det jo var. At få sat flere bogstaver på for hver side, åbnede hver gang en ny verden for mig. Jeg kastede mig meget tidligt over min fars "Bill og Ben" fantastiske gutter. Ikke just alderssvarende underholdning for mig, men det som var tilgængeligt. Først i ca femte klasse oplevede jeg et bibliotek, og der har jeg brugt en stor del af mit liv siden. Nu også hos boghandleren og jeg ønsker mig altid bøger. Mine børn blev fodret med bøger fra helt små og har altid fået læst højt. Bøger er stadig noget, som jeg meget gerne giver i gave.
6. En anden hobby/glæde, er at skabe med mine hænder. Strikke, sy og lave smykker. Også at passe mine blomster holder jeg af. Igen kun hvis det er lysten som driver mig. Pligt dur jeg ikke til. De tider er (næsten)forbi.
7. At være sammen med andre mennesker er altid en glæde. Helst samvær hvor jeg får noget igen. Kan lære, forundres, får noget at spørge om. Alle aldre kan heldigvis give en masse og ingen er mere spændende eller værdigfuld end en anden. Så længe igen det ikke er af pligt men til fælles glæde. Der trives jeg bedst.
Jeg sender denne Award videre til:
-Frk.Fryd: Altid sjovt at læse med hos hende. Her kaldes en spade for en spade. Intet er for stort eller småt til kærlig behandling.
- Julia Lahme: Som har betaget mig med sin store sødme, positive tanker og handlinger og fantastiske viden som gerne deles ud.
- Charlis Blog: Altid FANTASTISKE billeder fra hele verden.
- Hverdagsjunkie: Skæv kant og gode billeder.
- En fugl i hånden: En dejlig "glad" blog med stort og småt fra hverdagen.
- Slagt en hellig ko: Den anden blogger jeg nogen sinde læste og har læst hver dag siden. Der er bare noget der, som gik rent ind og som jeg på en måde er blevet en lille del af.
- Smilerynker: Steiner tanker og handlinger, ikke mindst når det handler om de skønne syede dukker. Her i huset bor også tre børn, en´ganske lille og af og til kræver familien og hensynet til dem, at der holdes pause fra bloggen. Det gør mig glad. Så mærker man efter hvad der er brug for omkring en´og tager nødvendige hensyn. Stor respekt for det.

2 kommentarer:

  1. Tusinde tak! Det gør mig meget glad!! tak for de dejlige ord;o)

    SvarSlet
  2. Tusind hjertelig tak Stella :-)

    Nu er du sikkert i Rom, så jeg vil gemme den til efter weekenden -og så kan jeg jo også tænke lidt over hvad jeg skal fortælle om :-)


    KH Maria.

    SvarSlet