onsdag den 26. maj 2010

Hvad sker der dog i blogland????

Jeg aner ikke hvad der sker eller kan ske og forstår slet ikke hvad der foregår.
For kort tid siden, læste jeg hos flere bloggere, advarsler mod en meget ubehagelig kvinde. Angiveligt syg i sindet, en stakkel, men af drøn ubehagelig karakter. Jeg så uddrag af hendes perfide skriverier. Vildt ubehageligt og synd for dem som det gik ud over.
Nu læser jeg også om ubehageligheder hos Fru Foldager, en´af de bloggere, som jeg selv siden min start her, har holdt meget af at læse.
Jeg aner dog ikke lige hvad der her foregår, men da i hvert tilfælde ting, som har fået Fru Foldager til, at fjerne alle billeder af sine børn og andre pårørende og venner.
ØV for pokker da. Hvorfor kan vi ikke have lov til, at have vores hyggelige forum i fred. Et forum, som giver rigtig mange mennesker rigtig meget og så vidt jeg kan se, skader vi vel ingen, eller trænger os på nogen eller pådutter nogen noget. Hvad er problemet? Ren chikane? Drengestreger? Ondskab? Misundelse?
Kan nogen oplyse mig om hvad det er der sker og hvad skal vi gøre ved det? Vi må have ordet på bordet og stå sammen, så vi i fred og ro kan fortsætte i det forum vi har skabt. FANDME SÅ!

1 kommentar:

  1. Hørt hørt :)
    Jeg har ikke selv læst hendes skriverier, men jeg har læst mange af de reaktioner der har været på hendes "gøren og laden"....
    Jeg er ny herinde, men jeg synes allerede at det er et fedt forum til at møde nye mennesker, og være sammen om de samme og forskellige syslerier... jeg håber ikke der er flere der lukker blogs... sådan en kvinde må ikke vinde.... Knus herfra.

    SvarSlet