fredag den 23. juli 2010

Amor por el vino

Da jeg åbenbart er i overhængende fare for en begyndende pankreatitis (ingen symptomer, bare lasten som fører der til), vil jeg i aften gøre en dyd ud af lasten og håbe det bedste.
Jeg starter simpelthen en VINBAR. Kun for i aften og ikke alene. Sammen med veninde og manden, omdanner vi vores ene fortov (hjørnegrund) til en vinbar. Her vil der kun være plads til få gæster, så ved større fremmøde, rykker vi ind i haven til den endnu større vinbar.
Jeg har indkøbt: hvidvine, rose´og rødvine,oliven og peanuts. Højtalere til min pc og cdére med:Latintoner,lounge musik og dobbelt cd med Julio Iglesias. Stilen er lagt og jeg tror på det. Vi starter kl 19 og et glas vin koster kun 10 kr. Er du i nærheden af Køge i aften er du VELKOMMEN!


4 kommentarer:

 1. Det er ærgelig at jeg sidder helt ovre i Jylland, det lyder nemlig rigtig spændende.

  SvarSlet
 2. Ja det ville jo nok blive en lidt for dyr fornøjelse

  SvarSlet
 3. Hvem der bare var i nærheden af Køge i aften - det er jeg desværre langt fra - så Stella - kl. 19 præcis sender jeg dig et sheers - á votre santé - l'chaim - prost - alla salute - eviva - salud (så er jeg vist garderet) eller bare på godt gammelt dansk 'SKÅL - LÆNGE LEVE LIVET' og hvor lyder det hyggeligt med din VINBAR.

  SvarSlet
 4. Tak Anette.
  Spændende om jeg får brug for nogen af de mange sprog. Måske vælter det ind med gæster fra hele verden.
  En skam at du ikke kan komme. Måske en anden gang. Tak for støtten kl 19. Drik dig evt et glas vin der hvor du nu er.

  SvarSlet