mandag den 26. juli 2010

Kunsten at forherlige sit liv.

Når man googler pladderromantik kommer bla dette billede frem.

Er det ikke bare trist? Tænk at slå en lille, glad og super romantisk og optimistisk engel ihjel bare fordi.........Hmmmm Hvorfor sku man det???

Det sidste nye jeg har hørt ,ad omveje er, at jeg, og vel nok mange bloggere, forherliger mit liv.
And so what???????
Hvem er det et problem for? Hvorfor læser de blogs som min? Og hvorfor skriver jeg som jeg gør?
Nok at tænke over!
Jeg er IKKE født med hverken sølv eller guld bestik i munden og sandt at sige, er der såmænd nok af ting og omstændigheder, som jeg kunne vælge at være ret bitter over, frustreret, vred, ked og jeg ved ikke hvad. Tro mig, jeg har været der og gider det ikke mere. Nu tror jeg på, at man, med mindre vi taler om depressioner og andre psykiske lidelser, har en høj grad af medbestemmelse over for, hvordan du vil se og opleve og dermed videre formidle dit liv. Helt nøgternt er der jo nok at græde over, den usle løn, den lave rente, arbejdsløshed, umulige unger og manden, hvis han da stadig er på matriklen og ikke stukket af med en yngre model, han er jo nok ikke lige så atraktiv som han har været og aner man ikke en begyndende mave og vigende hårgrænse. Alle sådan nogle ting, kan da sagtens give anledning til en anelse bitterhed. Men spørger du mig, ja så tror jeg altså på, at du, stadig inden for normalen og petitesseområdet, har et valt eller to: Mit liv er noget lort, det er synd og det er de andres skyld og det er i øvrigt for sent at gøre noget ved det, eller: hvad kan man så få for den lorte løn, genbrug kan være skide hot og manden kan jo hvis man indstiller blikket på det, faktisk godt se helt godt ud og under alle omstændigheder kender vi da hinanden rigtig godt og gør man lidt for sagen, kan selv den værste finde på at vågne op og blive helt hyggelig og halvromantisk.
Det er så denne vinkel jeg har valgt at se mit liv fra og samme vinkel jeg skriver min blog fra. Andre skriver fra en anden vinkel, men den er ikke min.
Selvfølgelig gør det ondt på nogen at læse om andres lykke og glæde hvis man selv har valgt en anden indgangsvinkel for sit liv. Det gør bare ingen af os til forkerte eller rigtige, blot forskellige i vores måde at anskue livet på. Bare en reflektion. Bare nogle tanker, MINE tanker. Håber du giver plads til dine tanker.

6 kommentarer:

 1. HURRA for forskelligheden - og HURRA for positive livsindstillinger...

  SvarSlet
 2. Ja og HURRA for at det også er tilladt ikke at se så lyst på livet, forde man har sine egne gode grunde

  SvarSlet
 3. Jeg tænker, at det ikke er at forherlige sit liv at omtale det i positive vendinger, fordi man er glad for det.

  Jeg elsker at læse med ved kvinder, der har skabt og nyder et liv, som de er glade for. :-)

  SvarSlet
 4. Det har du da ret i, men det mener nogen jo så ikke kan passe og at vi dermed forherliger vores liv. Hmmmm

  SvarSlet
 5. Det siger mere om dem end om dig. ;-)

  SvarSlet
 6. Ja da, men det er også ok, uanset hvad man gør, vil der være nogen som har svært ved det og de har deres grunde og fair nok med det

  SvarSlet