søndag den 18. juli 2010

Mere surprice

Så nåede vi den lørdag, som vi havde givet Susanne i fødselsdagsgave. Hende og jeg skulle starte med lækker massage på Ni`mat i Købmagergade. Jamen hvad skal jeg sige om det andet end:PRØV DET!

Frokost på Cafe`Europa, mens vi nød de friske spillemænd. Var det ikke ham Frederik som deltog i noget på tv????? Vi så og hørte ham flere gange fra kl 13.30 til kl 24. Hold da op en energi.
Kaffen/theen nød vi på cafe`Victor.
Derefter gik vi bare rundt og så på byen. Lidt her og lidt der og lidt alle vegne, inden vi kl 18 mødtes med Niels på Villa Vino i Mikkel Bryggersgade. Der fik vi tapas og forskellige vine. Det er jo det geniale ved vinbarer, at man kan prøve et glas af forskellige ting. Man behøver ikke at købe en hel flaske hver gang, man kan blive rådført af meget prof personale og man kan for under en formue, prøve også de dyrere af slagsen. Genialt.En helt igennem dejlig aften, som sluttede med en drink inden s-toget bragte os alle trygt hjem igen.
Vi fik i øvrigt en genial ide`. Vi vil selv forsøge os med en lille bitte vinbar hjemme på fortovet. Bare for hyggens skyld og for at se, hvor mange som vil møde op og nyde vores selskab. En fredag aften vil vi slå til med et par borde på fortovet, et par lanterner, oliven, lidt snacks og et par forskellige vine og god, stemningsfuld musik. Måske skrup skørt, måske genialt. Vi venter og ser. Helt sikkert: Vi skal nok hygge os!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar