fredag den 13. august 2010

Fra grim (k)ælling til smuk svane

Det er jo en anelse svært, når man sidder her med vådt hår, en støvsuger midt på gulvet, grå himmel og i det hele taget et ganske almindelig dansk leverpostejsfarvet hjem uden det store spræl, bortset fra en kæmpe bunke vasketøj, altså svært at forestille sig, at samme hjem og samme kvinde, inden kl 1800, skal være forvandlet til en orientalsk hule, fyldt med gode dufte fra skønne retter, et mekka for gode vine og at kvinden vil være den perfekte værtinde med lang kjole og opsat hår og senere ved den marokanske myntete vil danse for sine gæster.
Hmmm, kender jeg mig selv godt nok (jeg håber) så når jeg det hele, men det kræver at fingrene ikke rører disse taster mere denne dag og at jeg groft sagt, ser at få fingeren ud.
Jeg har såmænd lovet min mand, at holde orientalsk aften for hans tennisvenner. De er bare 6 stk og det er alene mig som sætter niveauet så højt som jeg gør, men faktisk bare forde jeg kan lide det.
Måske vil i blive forkælet med et par billeder senere.
For lige at flashe mit totale overskud (overmod) arrangerer jeg lige en vejfest i morgen. Mon ikke jeg havner i "hendes verden" snart. Det ville næsten være synd andet.

5 kommentarer:

 1. Hold da helt op...sikke en energi du har....sidder helt og får dårlig samvittighed her i mit eget leverpostejfarvede hjem med mit lange våde leverpostejfarvede hår...pøj pøj med alle forberedelserne...god fest - både den ene og den anden...og rigtig god weekend, Stella;D

  SvarSlet
 2. Hehe, herlig å lese. Kjenner meg godt igjen i beskrivelsen din. Men vips - så er huset gjort om til det perfekte vertshjem:). Lykke til i kveld!

  SvarSlet
 3. Tak de damer. Man skal bare feje leverpostejen og nullermændene ind under gulvtæppet, smile og lade som ingen ting. Det isolerer i øvrigt godt, altså ikke at smile.
  Jeg gør mit, så det skal nok blive godt med sjove og glade, mætte (og fulde) mænd.

  SvarSlet
 4. Uh, jeg kender det der med de forkromede ideer og planer. det er super fedt og din orientalske aften lyder fantastisk, men ja, det kræver dulme lige en blæksprutte at få stablet den slags 'stemninger' på benene. Din mand er heldig ;o)
  Skal du så mavedanse?

  SvarSlet
 5. Jeg regner med at gi et par numre til mynteteen, men kan aldrig vide det sikkert før jeg står der, når det er noget privat. Det er ret svært over for dem man kender, så der må jeg vente og se om stemningen indfinder sig. Tøjet og musikken er lagt frem, så mon ikke

  SvarSlet