lørdag den 2. oktober 2010

weekend med udsigter

Her sidder jeg. Alene hjemme. Manden er taget på tur til kbh med 21 andre mænd. To af dem skulle fejres og det tror jeg de er ret gode til. Tørste kommer de ikke til, efter at dømme på lagerbeholdningen de gik afsted mod toget med.
Inden han gik, kom han hjem med en MEGA stor og smuk buket af de sødeste roser i alverdens farver. Uden særlig grund og ikke for noget han hverken ønsker, har gjort eller vil til at gøre, vist bare fordi..... Tak for dem.

Det er såmænd ikke forde jeg skal sidde passiv hen og bare kede mig. Efter 1.5 times hop shop med zumba og et tiltrængt bad, tager jeg lige en slapper, inden jeg skal besøge Susanne. Hun har lokket med aftensmad og jeg var hurtig til at svare ja tak. Det er dog ikke kun mig som er inviteret. Min kalender ville hun også gerne se.
Vi skal nemlig se på ledige datoer. Vi vil til London, ja vi vil sku. Susanne har aldrig været der og det må man jo efterhånden nok sige at jeg har, men jeg er altid villig til en tur til. Efteråret er en ganske god tid at besøge London i. Der er basis for massevis af cafe´hygge og mulighed for mange gode køb evt et par julegaver.

Der skal shoppes, traves, snakkes og hygges og så skal vi se:


Min yndling over alle. Når man er i London skal man ikke snyde sig selv for en musical. Jeg har prøvet to der ovre, så jeg glæder mig bare til en´til. Jeg har set Fantom of the Opera  i teateret her hjemme og glæder mig vildt til et gensyn. Håber Susanne bliver ligeså solgt som jeg. Busikken er VIDUNDERLIG. Intet mindre.
Mit strikketøj skal også med på besøg i aften, men det er jo en helt anden sag.
Det er ikke meget jeg får strikket pt, men fingrene begynder at krible og blikket er igen begyndt at søge mod alt som indeholder ordet garn, så der er nok noget i gærde. Stress gider jeg ikke få og slet ikke præstationskuller eller noget i den retning. Jeg har projekter, ideér og materialer til et helt aktivitetscenter, bøger som vil læses, motion som vil udføres, venner som vil mødes, en mand som vil hygge og elskes, en kat som vil kæles og nogen lange drenge som vil besøge deres mor, eller vise hende et sted. Jeg nyder bare det som kommer og det som rammer min dag og resten kan lige så fint ligge og vente.
I morgen skal jeg jo igen i Dyrehaven, hvis vejret holder som i dag, er det særdeles velegnet til dyrebesøg.
God weekend og husk at nyde både den og livet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar