tirsdag den 12. april 2011

Ny inspiration

Hos Karen Klarbæk, fandt jeg lige det jeg manglede. Karen skriver om hendes meget hurtige leverance fra Frøbutikken.
Før i tiden havde jeg KÆMPE have, både med drivhuse, blomster, urtehave og dyrehold. Dengang forspirrede jeg inde fra det tidsligste forår. Priklede og omplantede i et væk og elskede det hele. Sådan er det ikke mere. Nu har jeg bare en lille bitte have. en masse bundække sørger for, at det værste ukrudt holdes i skak. I min have får kun de "sødeste" ting lov at være. Her er overvejende roser, mest de historiske, lidt pæoner, og andre fine/lette sager, samt et par gamle frugttræer.
Langs stakittet mod vejen og på siden mod vejen, sår jeg hvert år blomstrende sommerblomster til fri afbenyttelse, ud fra devisen, jo mere der plukkes, jo mere vækst og glæde.
Nye frø suplerer hvert år de frø jeg selv har samlet ved afblomstringen året før. Lidt nye krydderurte frø finder som regel også vej til min have. Nu er det ikke længere kvantitet, men udelukkende kvallitet og kreativitet som står på dagsordenen. Min have er ren nydelse nu. Jeg trængte virkelig til at møde en ny frøleverandør og jeg vil virkelig glæde mig til at studere FRØBUTIKKEN nærmere.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar