tirsdag den 28. juni 2011

Til landet hvor hjerterne bor.

Der er min veninde nu flyttet til. Et stort, varmt og dejligt hjerte har forladt denne verden. Et fantastisk positivt, givende og fantastisk menneske er taget fra os. Kære Jeanette, vi er mange som vil savne dig som menneske, savne dit glade smil. ALT for tidligt at dø, når man kun er 45 år. Før sine forældrer og fortidligt at forlade sit eneste barn. Hun kæmpede til det sidste. Med næb og klør. Hun tog i den grad livtag med både livet og døden. Satsede alt, men måtte give op. Til aller aller sidst gav hun slip og sov stille ind i og med fred. Med de kæreste omkring sig.
Der er intet at sige. Intet der kan trøste eller lindrte lige nu. Kun troen på en højere/dybere mening giver mening. Troen på, at hun er i vores hjerter og at der var noget, som både hun og vi som kendte hende skulle lære. Måske var det at lære at sige FARVEL, at tage afsked. Jeg aner det ikke og det er der jo ingen af os som gør. Vi har hver især vores tro og den har vi lov at have, for lige der, finder vi måske hver især en mening eller forståelse.

5 kommentarer:

 1. Uha det er en hård tid for jer alle lige nu. Men selv om det er en kæmpe sorg, at hun er væk, så er der jo også en forståelse for, at hun nu ikke længere har smerter!

  SvarSlet
 2. Hvor har du ret - der er intet at sige. Ord bli'r tomme og fattige.
  Og man bli'r aldrig sorgen og savnet kvit - men man kommer igennem og over på den anden side, hvor solen igen kan smile til én!
  Puha - det er den sværeste øvelse, når man elsker og er elsket. Alternativet er en frygtelig tanke.

  SvarSlet
 3. Hvor har i ret begge to.
  Rigtigt at det var godt at livet sluttede nu, når det ikke kunne være anderledes, det var alle enige om. Døden kommer bare altid uventet og pludselig uanset at man lige sidder og venter på den.

  SvarSlet
 4. Jeg føler med dig og alle de andre, der har mistet nu. Jeg har også lige måttet sige farvel til en god ven - bisættelse i lørdags. Det er aldrig nemt. Heller ikke selvom alle kan forstå, at der ikke kunne være anden udgang.
  Jeg har ladet mig fortælle, at der lige nu hentes 300-400 af de 'store' over på den anden side, fordi der er mere brug for dem derovre nu i denne brydningstid. Det var en trøst for mig - måske kan det også være det for dig.

  SvarSlet
 5. Måske, under alle omstændigheder blev jeg meget berørt da jeg læste det, så noget gjorde det da.

  SvarSlet