søndag den 25. september 2011

Weekend Goodies

Denne weekend har været fyldt med samvær og gode oplevelser og smukke syn.
Lørdag satsede jeg på min hukommelse. Var det mon nu, som i lige NU, at der er brunst og vilde brøl i luften ude i Dyrehaven?
Afsted med bilen fuld med dejlige kvinder og jo, den var god nok. Det var nu det skete. De store hanner havde travlt med at gøre sig til. Hunnerne skal samles sammen og her gælder det om, at brøle højest. Både for at tiltrække damerne og for at sætte sig i respekt hos konkurrenterne. Konkurrence er der nok af. Faktisk næsten bag hvert træ. Vi fik nogle imponerende syn og gode brøl med på vejen.Efter en god travetur gennem skoven, kunne vi sagtens nyde lidt godt hos Kirsten Piil´s udendørs cafe´. Vejret var jo så venligt stemt, at det var muligt at nyde maden og de smukke omgivelser uden overtøj. En dejlig weekend gave i september.
Pludselig fristes man også af ny poppede corn. Ret hyggeligt må jeg indrømme og et nej tak, er ikke en mulighed lige der.


Eftermiddagskaffen indtog vi på JORDEN RUNDT, med fantastisk udsigt over det åbne hav.
Tapas, et glas rose´og mere snak og the i flere omgange= MEGET sen sengetid. I sådan et selskab er det svært at slutte de gode samtaler. Der er altid noget som trænger til at blive vendt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar