søndag den 9. oktober 2011

Arh altså da også.

Når dagen bliver brugt på 0 og en skid. Når chips er den spise, som giver størst lindring i en rystende mave. Når det eneste man når er, at ligge lige lidt mere på sofaen. Jamen så ved man bare, at man havde en sjov aften/nat for nogle timer siden. Den slags pleje er tiltrængt, men åh hvor jeg hader total inaktivitet i mit liv. Det var dagen, hvor haven skulle have haft den store tur. Det må så blive en anden dag. Og nej, jeg behandt mig ikke hængende i et hegn, eller uden for virkelighedszonen, bedøvet af spirituøse drikke, jeg må bare konstatere, at jeg med alderen, er blevet meget dårlig til, at tåle vin, for lidt søvn og passiv rygning og ja, fysisk også for meget dans. Det sker jo ikke tit heldigvis, for det er en høj pris at betale, både på weekendkontoen, men helt sikkert også på mit helbred.Nå men altså, aftenen var god og sjov. Elvis var god. Rigtig god. Han lignede meget langt fra The King, men han sang meget der hen af og gjorde det godt. Vi dansede som blev vi betalt for det og hvorfor pokker bliver man egentlig ikke det, når man er så venlig, at fyre en fest af for andre? Sku da uretfærdigt! Buffeten glemte jeg som altid, da jeg snakker i stedet for. Der var nok at snakke både med og om. Det er meget snakkende, grinende og dansende folk vi omgås kan jeg oplyse. I dag undrer jeg mig over, hvad der dog er sket med mine lårbensknogler og muskler. De virkede ellers så fleksible på dansegulvet, men i dag, er der nærmest ingen bevægelighed tilbage og den som stadig er her, er behæftet med stor ømhed. Sådan kan det gå. Vi starter på en frisk i morgen og haven bliver måske nurset i løbet af ugen og eller næste weekend.

4 kommentarer:

 1. Det er da bare tiltrængt efter en herlig Elvis aften. Håber at helt kroppen har det bedre i morgen.

  Stin:)

  SvarSlet
 2. Helt klart Stine. Håber jeg er normalt funktionsdygtigt i morgen.

  SvarSlet
 3. Stelle, Stella, Stella.....nu håber jeg virkelig, virkelig at du nød festen MAX og ikke lader den vandrette søndag overskygge nye muligheder for elastiske rock'n'roll dance-moves.
  Og hvad sker der lige for dig......du - Stella - mavedanser med de smidige hofter og sanselige maverulninger?
  Ramte Elvis et svagt punkt??

  SvarSlet
 4. Det må jeg jo indrømme Anette. Jeg dansede HELE aftenen og det var med ALLE de dicipliner jeg overhovedet kendte og et par stykker mere OG sanselige bevægelser.

  SvarSlet