mandag den 26. december 2011

UHHHMMMMMMM

En dejlig dag med lækre sager. Julemanden havde været os begge nådig. den ene var begavet med varm chokolade hos Kirsten Piil i Dyrhaven, efter en dejlig lang gåtur i det friske og usædvanligt lune vejr. den anden (mig) var lovet en biograf tur, som jeg indløste i Palads, med filmen " En ny chance til Larry Crownw". Ikke en stor film, men bare sød og sjov, med to dejlige skuespillere som Julia Roberts og Tom Hanks, som også selv havde skrevet filmen.
Inden filmen, nåede vi også en masse skridt i københavns gader. lækker Libanesisk mad hos "Safran" i Blågårdsgade og kaffe hos "Din nye ven" i Studiestræde, i øvrigt anbefalelsesværdige begge to. Den ene for sin meget venlige, kompetente og meget nærværende betjening og super lækre mad og spændende spisekort, det andet, for sin charmerende stemning og skæve indretning og søde og venlige betjening. Skønt når kvalitet, pris og betjening spiller sammen og husker på, hvem der er til for hvem og hvorfor og for hvis skyld det er man faktisk har sit arbejde.
Jeg fik også lige kigget på noget tøj til en festlig lejlighed til foråret, som kræver en smuk og speciel beklædning. kigget måtte jo ske gennem sorte vinduer i lukkede butikker. I morgen vil jeg gå inden for og se nærmere på de lækre sager.
I morgen er der atter en dag i julemandens tegn. der er varsler om både mad, kaffe og kropslige bestrygninger. Om nogle timer er jeg klar igen. UHHHHHMMMMM mere nydelse og forkælelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar