tirsdag den 24. januar 2012

Deres Kongelige Babyhed.

Så kom der østrogener til Møgeltønder og TILLYKKE med det.
Som en anden Batman stod Den Kongelige Joachim frem, med foruroligende oppustet brystkasse (blev hjulpet af kameravinklingen). Det er jo altid dejligt med familieforøgelse og naturligvis dejligt med en datter, når man i forvejen har tre drenge. Siger det lige som ikke lidt sig selv? Næ nej, her iklæder samlige journalister sig den Royale dummydragt, som er sådan en dragt, som ellers udmærket intelligente personer iklæder sig, når de skal høre om nyt fra de Royale gemakker. En dragt, som åbenbart lukker for blodtilførslen til hjernen, hvilket bevirker, at der kommer lutter dumme ord ud af munden. Spørgsmål som: Hvorfor ønskede De en pige? Hvordan er det at få en pige? Skal Deres pige være klædt i lyserødt? Skal De have et femte barn? Ej men for fanden da, så hold dog for pokker kæft med det gylle og spørg manden om noget vedkommende, noget nyt og noget som siger noget om ham/hans tanker og holdninger eller måske aller bedst, lad ham fortælle det glædelige budskab, oplyse længde og vægt og så ellers lade manden returnere til mor og datter. Klart, at det interesserer nationen, at vi har fået endnu en tronfølger (ret usansynligt) men ok, så er der vist ikke meget mere kraft at koge på den suppe.
Den samme dragt blev i øvrigt anvendt, da man lige skulle høre lille Caroline om, hvordan det var at tabe? Øh, prøv at gætte.............du får hele tre gæt.

                                                                 far. Prins Joachim fortæller stolt pressen om størrelsen på sin datter, der kom til verden klokken 8.27 i morges. Hun er smuk som sin mor, sagde han blandt andet. - Foto: JENS DIGE 
Forresten da, den lille ny Prinsesselighed, har sort hår. Hold da lige op hvor er det spændende, hvor pokker kommer det dog fra?
Ingen kommentarer:

Send en kommentar