onsdag den 4. januar 2012

He he

En ganske fornøjelig sidegevinst ved, at være værtinde, er alt det man kan gå og planlægge og grine af, uden at andre ved en pind om hvad der foregår og hvad nogen vil blive stillet overfor af problematiske konkurrencer og løjer. Nu er jeg jo som sådan ikke ond anlagt, så vi bevæger os helt og holdent inde for kategorien, SPAS OG SJOVE LØJER!
Til foråret bliver jeg jo rund, altså tallet i min fødselsdato, forhåbentlig ikke kroppen, som jo netop just er blevet trimmet og stadig holder den nye facon.
Næ pu ha, vi taller om 50, som i halvtreds år, sådan ála mega voksen, moden og ja, vel halv gammel. Man er i hvert tilfælde ikke helt ung og ikke i trediverne mere. Med god vilje, hænger man måske stadig lidt fast på fyrrene stadig, meeeen, man er og bliver altså halvtreds. Rolig nu, jeg er ikke i krise på den virkelig hardcore kriseagtige måde, men lidt lugter der da af krise omkring mig.
Krise eller ej, lorten skal sku fejres som man siger, og det med manér, mens vi stadig kan spjætte med benene og vise et par fornuftige stænger i en dansesko.
De hemmeligheder som af og til slipper ud her på siderne, handler alle om planlægningen af FESTEN.
Jeg arrangerer konkurrencer, muligheder for social mingleri, smukke festlokaler, overnatningsmuligheder og morgenmad. En kok som kan lidt mere end almindelig abc, lækre drikkevarer og noget musik som sparker røv og ikke giver op for de fleste ønsker, uanset genren. Kjolen er købt, men der er stadig plads til en masse tilbehør og grundlag for gode shoppeture.
Lige nu er det indbydelsen som står for tur.
Jo mere jeg planlægger, jo mere kommer glæden og spændingen. Jeg glæder mig til, at byde foråret og mine gæster velkommen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar