onsdag den 4. april 2012

Sådan gør man mig aldeles rasende OG primitiv.

Først og fremmest lægger jeg mine spare slanter i butikken og derfor parkerer jeg naturligvis på deres parkeringspladser og JA i dag glemte jeg så at sætte P-skiven og JA, det er jo ret dumt og JA så risikerer man jo en bøde. JA JA og JA, alt det der ved jeg skal udmærket og skaber mig overhovedet over det. MEN!!!!!!!!!!!!!!Når først fyren kommer dampende når jeg står og er igang med at pakke mine poser i bilen og så oven i købet lige sætter den bag viskeren med et "Ja det er jeg altså ked af" SÅ eksploderer jeg sku og RÅBER "Gu er du sku da ej, for hvis du virkelig er det, så drop for fanden da at sætte skidtet" så begynder tossen.........undskyld men det er man sku da når man opfører sig sådan, at mumle om at han jo bare og alt det der i ved og til den slags kan jeg kun svare, at ja, du passer bare dit arbejde, bliv endelig ved med det og det har jeg dyb respekt for, men stop det ord shit der til mig. Et lille pip til og jeg måtte RÅBE....HOLD SÅ FORHELVEDE KÆFT, DET ER SKU DA SÅDAN NOGET DER FÅR NOGEN TIL AT BLIVE VOLDELIGE.  Så gik han endelig. Jamen for pokker da. Jeg vil jo så gerne opføre mig pænt, men nogen gange giver folk mig bare ikke muligheden. Enten giver man bøder eller også gør man ikke. No shit. Godt for ham, at det bare var mig og ikke Linse Kessler han mødte i dag.

6 kommentarer:

 1. Ja øv. En stor pengemaskine og ikke andet.

  SvarSlet
 2. Det er SÅ frækt, at de har p-vagter ved butikkerne! Netop fordi man jo kommer der, for at bruge penge. Så forstår dig virkelig godt!

  SvarSlet
 3. Tak for støtten.
  Præcis June. Det er jo virkelig fast indtægt for dem på alle måder.

  SvarSlet
 4. Ja, jeg kan altså ikke lade være at tænke på p-vagten. Han gør jo bare sit arbejde. Ja, vel er det irriterende at få en p-bøde og måden, du har fået den på, er specielt ærgerlig, men vi skal vel behandle hinanden ordentligt alle sammen.

  SvarSlet
 5. det er jo der pointen er Anne. Selvfølgelig skal jeg da have en bøde. manden skal da bare holde sin kæft med alt det pladder der. Hvis han er ked af at give bøder, kan han 1) Lade værre 2) finde et job uden bøder. Måske også liiige kreativt nok at sætte den efter obs i 5 min og jeg står og er ved at pakke bilen. det er sku for idiotisk. jeg har stor respekt for ALLE job og ALLE mennesker som udgangspunkt, men den slags der pisser mig sku af. Magtdemonstration og så af en meget lille mand som ikke engang gør det med stil.

  SvarSlet