søndag den 12. august 2012

Clutch me up.

Jeg var jo i det dejlige messeselskab i går. Niecen købte selv ind og var med ind over i mine overvejelser om indkøb. i messe henseende suplerer vi hinanden ret godt. Ser nogen lunde de samme  detaljer. Har nogen lunde smag for "must see" og absolut "No go" både inden for ting og mennesker. Ind i mellem tror jeg vi begge får åbnet øjne og ører for noget vi ikke selv ville se eller høre. Et makker match som passer rigtig godt til mit temperament. Samtidig er der tale om en helt forrygende underholdende niece her. Næsten som at rykke tilbage til Kejserens nye klæder. Min niece er eventyrets barn, som med åbent og nysgerrigt sind både spørger og pointerer der hvor "de voksne" ville holde deres kæft.Her snakkes og spørges i et væk og jeg nyder hvert et spørgsmål, for det gode ved niecens spørgeri er nemlig, at man også må svare hvad man vil. Ikke at hun overhovedet er enig, det er vi nemlig ikke i mange ting, men vi ved det og snakker om det og (føler jeg da) respekterer hinanden og grundlæggende holder ret meget af hinanden. Og så har den niece en helt formidabel god stil og lækkert udtryk i hendes kunsthåndværk. Jeg har efterhånden en større del af hendes værker og elsker hver og en. Jeg er ikke typen som fik brugt noget jeg ikke virkelig kunne lide. Jo måske brugte jeg lige en taske til den årlige familiefest så giveren kunne se jeg var glad for gaven. Sådan er det ikke her. Det er både lækre sager, men først og fremmest ting som jeg kan bruge og bruger stort set hver dag. Ting som er blevet en naturlig del af mig. Men mange af mine ting, har jeg også selv haft en finger med i spillet i. de er skabt til mine behov. Jeg har haft mange tasker gennem livet. Et hylster til mit habengut og ikke mere. Aldrig noget som rigtig sagde mig noget. Ikke før nu, hvor jeg ejer en taske fra niecens hånd, som er lavet efter mine behov. Mine ønsker og krav til materiale, farve, detaljer, funktionalitet, mål og lignende. den taske følger mig glad og gerne de fleste steder.  Nede i tasken har jeg en mindre take, en clutchs fra niecen. Lige sådan en, hvor der ligger nogle helt personlige ting og nødvendigheder som lige kan fiskes op og tages med under armen. Jeg var bestemt ikke "kuverttaske" typen dengang vi brugte den slags.Det er jeg vel stadig ikke, bortset fra den smarte funktion som tasken i tasken. Se den funktion finder jeg smart og anvendelig. I går blev jeg helt uden varsel en ægte clutch rigere. En clutch fra niecens værksted. En clutch i skind af blødeste slags, lysende gul og fed fløde, sådan en med overfald, så den både kan være lille og lækker og lidt større og rummelig og som helt fasterbonuslækkerdetaljehed er der foer i. TAK siger man så og ved, at den taske bliver endnu en yndlingslækkerhed i hverdagen. Tak søde niece.

                       (hov for en lille stave fejl. Clutch hedder det)

6 kommentarer:

 1. Hold nu op, hvor er den lækker!!! Jeg kan se, den er i familie med den taske, hun havde som Give away for et stykke tid siden, og som jeg desværre ikke vandt! Tillykke med den, Stella - heldige du :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
 2. Tak Lotte. Du må skrive hende på ønskesedlen og ellers håbe på noget mere give away.

  SvarSlet
 3. Jeg har to af hendes Clutches i lærred og læder. Er rigtig glad for dem :-)

  SvarSlet
 4. Ja det forstår jeg jo rigtig godt Kirsten. Jeg synes jo selv, at hendes ting er både smukke og funktionelle.

  SvarSlet
 5. Hold da op Stella, hvor har du været heldig. Lækker gave fra Kristine og vandleg med Olga. Jeg var på sommerferiens (ikke sommerens) sidste dag på stranden... Pludselig lyder en velkendt fin stemme Soosiii. Det var Nikoline, som jeg jo er en slags erstatnings-mormor for. Vi var også i vandet, men hun havde desværre ikke badetøj med.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 6. Det var da en skam, men måske kan i nå det endnu. Der skulle jo komme mere sommer i september.

  SvarSlet