lørdag den 22. september 2012

For fuld skrue.

Så er ferien slut for denne gang. Vi fik brugt den lille uge rigtig godt. Fik været rundt omkring og hygget en masse. Der var også sat en dag af til vores private vuggestue. To voksne til et barn er vel en ok normering, men på ingen måde for meget. Vi fik kamp til stregen fra morgenstunden. Kl 6.30 stod Olga klar til havregrød. Vi var klar, men må indrømme, at vi var brugte da hun forlod os mange timer senere. Olga nåede både at blive glad, rigtig glad som i vild med rutchebanen, at smage risengrød for første gang, at sige Nisssssccchhhh (Niels) rigtig mange gange og at afslutte dagen i bad i køkkenvasken sammen med tre tomater og en teske.
sådan en dag får guld serveret på sølvfad. Man får SÅ meget forærende. Det er intet mindre end sundt og lærerigt, at se verden fra børnehøjde og opleve verden på ny og i et tempo vi sjældent kører i. At putte de samme ting i et højt glas, skrue låget på og straks efter, tage låget af og pille alle ting op af glasset igen og....................................................og så lige en gang til. Hvor tit tænker vi over hvor mange funktioner der er i sådan en arbejdsgang og hvor meget læring og stimulering der kører paralelt med hinanden? Intet er "kun for sjov" når de små arbejder og samtidig køres en fest hvor vi alle må deltage.
En dejlig legedag, som vi gerne kaster os ud i anden dag.

2 kommentarer:

  1. "Fuld skrue" og "godt brugt" - jo tak Stella. Sådanne dage kender jeg rigtig godt og I ser ud til at hygge jer max. Skønne dage og stjernestunder med "yngsterne", men totalt udbrændt og klar til opladning bagefter.
    Tja, man må vel erkende, at man efterhånden er vokset ud af småbørnsfamilie-stadiet. Er det ikke sådan det er?

    SvarSlet
  2. Lige præcis Anette. Det er bare ikke der vi er mere.Det ville være døden og en katastrofe at eje sådan en tingest selv, men lykken at låne, nu hvor vi har/tager tiden til fordybelsen og ro. Vi er ganske simpelt blevet voksne+ med alt hvad det indebærer.

    SvarSlet