torsdag den 7. februar 2013

Arggggghhhhh

Nu er den gal igen med de billeder. Samme problem som jeg har prøvet nu for tredie gang. Sidst måtte jeg skifte til Firefox, som jeg i øvrigt ikke har været særlig begejstret for. Nu aner jeg ikke hvor jeg skal flytte hen. Heldigvis lærte sønnen mig, at lægge billeder ind ad bagvejen, men den metode er noget sparsom og holder vel heller ikke i længden. Atter en pc udfordring til mig.
Den lille lækkerhed, IPaden som jeg er blevet noget så glad for, begynder også at give mig lidt ticks.
Apple er lækker, Apple er nem, Apple er fuld af goodies, men er Appel også gud? De opfører sig lidt sådan i mine øjne. Apple er som et ægteskab af værste skuffe. Tag mig og der findes ingen andre end MIG fra da. Alt det gratis, alt de "de andre" har, er NO GO for mig, for den slags lir kan Appel ikke lide. Hos Appel bruger vi ITunes og ikke andet og de aps som Appel dikterer. Lige på det punkt kan jeg godt blive en lille smule træt i masken. Jeg må igang med at søge, lede og spørge ude i marken. Hvor henter andre deres sjov, musik, billedredigerig osv? Der må jo findes en masse som jeg bare ikke kender og ikke har opdaget. Godt nok er jeg begynder, langsomt opfattende og blank, men jeg er stædig og ikke bleg for hverken at spørge eller prøve.

2 kommentarer:

  1. Det er noget skidt. Kan desværre ikke hjælpe.
    Har selv problemet på min blog. Jeg lægger også billeder på ad omveje. Jeg lægger dem ind på Facebook og kopierer dem over på mit indlæg på bloggen.

    SvarSlet
  2. Hold op noget bøvl. Jeg ved heller ikke hvad jeg skal gøre, men der dukker vel noget hjælp op en SKØNNE dag.

    SvarSlet