tirsdag den 19. februar 2013

TRÆT!

Hjemme igen. TRÆT må jer indrømme efter fem lange dage med børn i hælene fra morgen til aften. SØDE, ork jo da, som bare pokker endda, men sådan hele tiden, kan godt lamme energien. der er spillopper og sang og sjov fra morgen til aften, men også konflikter, gråd, sure miner og en masse arbejde som gentages i en lang uendelighed.
I dag passer jeg Olga, men nu er det hverdag igen. Vi er hjemme i de vante gemakker med de faste regler og kendte rammer.
I mellemtiden har Niels været på loftet og fundet det lille trækomfur frem. Det som han selv lavede for tyve år siden. Fint og funktionelt med ovn og bageplade og fire kogeplader. Mon ikke der skal laves en masse mad i dag?
Senere skal der findes mere tøj frem og vaskes lidt mere. Bunken med ferietøj begynder at vokse og snart er jeg klar til at pakke kufferten. Nedtællingen er i gang. På mandag starter tre ugers ferie i Indien. Jeg håber Kerala er lige så klar som jeg er.


7 kommentarer:

 1. Sikke et fint komfur! Jeg er helt sikker på, at der vil blive lavet masser af skøn mad dér.
  Ja, små børn kræver meget arbejde. Godt, du har en skøn ferie foran dig!
  Kh Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så fint. Vi er allerede igang med retterne. Nu GLÆDER jeg mig bare rigtig meget til den ferie og tæller ned hver dag.

   Slet
 2. Hej Stella.
  Jeg kan faktisk godt huske det komfur.
  Det bliver da bare så godt at komme til Indien, jeg håber virkelig for jer at det bliver en rigtig god og oplevelsesrig ferie. Og så vil jeg glæde mig til at se en masse billeder på et tidspunkt.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 3. Ja Niels lavede det da Emil var et år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og JA jeg GLÆDER mig nu. Og JA der skal nok blive noget at se på efter den tur. Håber du er ved at være på toppen igen. Go energi og healende tanker til dig.

   Slet
 4. Skønt komfur.
  Og god ferie når du er helt klar til at tage afsted :-)

  SvarSlet