onsdag den 6. februar 2013

Vil du se mit pæne hjem.

Nogen husker vel Dorthe Michelsens hit: Vil du se mit pæne hjem, vil du se en lyk´lig familie, vil du se et hjem med mor og med faaaar, synd for dem som ingen har.
 Hittet kommer jeg til at tænke på, når jeg læser Niecens indlæg, hvor hun skamroser mit hjem og øser ud fra samme, med hotspot lækre billeder. Ingen nullermænd, ingen spindelvæv, ingen mus slæbt ind af katten og ingen totalt ugennemseelige vinduer. Kun ren fløde med et strejf af vanille. Tak Kristine for de lækre billeder. Hvis nogen skulle have interesse i mit brogede hjem og spraglede indbo, er man maget velkommen til at besøge Niecens blog lige HER. Gider man ikke glo på mit hjem, kan man også besøge Niecens blog HER og se hendes lækre opskrifter. eller SHOPPEN, bare for at se nogle af de SKØNNE ting hun går og laver. Lige nu er ljeg VIIIIILD med en grøn taske/shopper, som er så forårskåd at tænderne løber i brede bølger. I dag fik jeg VÆRTINDEGAVEN ÛBER ALLES. Et helt fantastisk kalenderomslag til min tro følgesvend MAYLAND. Den ligger vist ikke pt i shoppen og min er en anden sortering, MEN lur mig, om ikke hun også laver en til dig på bestilling hvis du beder sødt. Hvad ved jeg, men lækker er den altså og den er MIN.


4 kommentarer:

 1. Kære Stella,

  du har et skønt hjem, og selvom billederne siger meget vil jeg alligevel sige at der er mere når man er der - nemlig hjertevarme :)

  Glæder mig til næste strikkecafe, så er jeg helt klart med! I dag skulle den have gas i værkstedet, så jeg kan komme i mål inden jeg skal brænde den store ovn...

  Rigtig god tur til Indien..

  Kram Anette

  SvarSlet
 2. Tak Anette. Tak for de søde ord og tak, det skal nok blive en dejlig tur. der kommer nye tider så snart jeg har et overblik og jeg glæder mig meget til at se dig igen.

  SvarSlet
 3. So the beautiful home is yours...how lovely. : )

  SvarSlet