søndag den 3. februar 2013

Weekend gaver.

Fredagens søster besøg kastede gode gaver af sig. Hun er en af dem, som ulig mig selv, gider strikke karklude og oven i købet også så mange, at vi andre kan nyde godt af dem og endda dekoreret med et lille stykke bark med sølv. Dejligt når der er lagt noget i detaljerne også.


Næste søster diskede op med vegetarret af lækreste slags. den slags ved jeg jo udmærket kræver en masse fod dem, som ikke selv er vegetarer og sætter derfor altid ekstra pris på retterne.
Nu er rejsen til Paris både bestilt og betalt og sågar planlagt, med små fine indslag. Vores gave til konfirmanden bliver også en oplevelse i Paris. Jeg gad faktisk godt være konfirmand med sådan en gave i vente. Paris fra første juni og tre dage frem lover godt. Milde temperaturer og indtagelse af byernes by i sommertøj, jo tak det gider jeg rigtig godt.
I nat sov jeg på Hotel MAREN SPLID i Helsingør. En gave fra kalendernissen til min mand, som heldigvis igen måtte tage konen med. Et festligt vennepar gjorde os selskab på muntreste vis og vi nåede ikke så lidt.
Skøn frokost, eftermiddagskaffe, en masse drinks her og der og et rigtig gedigent værtshus besøg med invitationer på dans med svenske glade gutter og rafling. Skøn aften menu med vin, en god seng dog uden megen søvn, da svensken åbenbart sjælendt går stille med dørene eller tidligt i seng.
En skøn og travl weekend, hvor det lige på falderebet lykkedes en venlig søn, at lære hans mor, noget med at overføre musik og billeder mellem det store arsenal af elektronisk udstyr. Det begynder at ligne noget og ligefrem noget som kan bruges til noget meget fornuftigt.
 Morgen tager vi hul på en ny og frisk uge. Spændende hvad den har med til mig.


4 kommentarer:

 1. Den ser da ud til at have været bedre end begyndelsen tegnede til :-)
  Så må vi håbe at de gode toner må fortsætte .

  SvarSlet
 2. Ja for pokker da, men ok, vores sidespejl var nu revet rundt og vredet i.

  SvarSlet
 3. Hej Stella.
  Det lyder da, som en rigtig god weekend. Du er bare så heldig med din kalendernisse ;-) Jeg ser frem til, når der engang i april bliver tid til, at jeg kan på besøg (jeg kan sikkert nå at strikke gæstehåndklæde inden ;-)
  Lige nu sidder jeg og døjer med influenza og feber. Jeg burde slet ikke have taget på arbejde i dag, men mange af mine kollegaer var syge. Og vi kører "Uge sex" i vores 6. klasser. Sjovt med alle de spørgsmål, som "postkasse-bestyreren" (mig) skal svare på. Det er jo ikke særlig nemt, at komme ind som vikar og tale om så følsomme emner - derfor tog jeg på arbejde - selvom jeg burde være blevet i min seng.
  I morgen står den vist på seng og kamillethe.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 4. Det var en dejlig weerkend. Det var ikke min, men Niels´s nisse som strøg om sig med de milde gaver. Du er en god kollega må jeg sige, men ja jeg ville nok også betakke mig på opgaven helt uforberedt. Nyd sengen i morgen. Der er længe til april, men sådan var kalenderen jo desværre skruet sammen. God bedring.

  SvarSlet