tirsdag den 12. marts 2013

Du lille fisker by.

Efter en masse traven afsted, fandt vi i dag en lille bitte fisker by. Derfra sejler vist hele byen mænd ud i små både hver aften ved seks tiden og kommer hjem igen om morgenen, med friske fisk til restauranterne her i byen. Vi ser dem sejle ud hver aften. I denne lilleput by så vi ingen andre turister end os. Byen bestod af både, en Moske, små faldefærdige hytter, en masse geder som rodede i affald og ja, netop en masse affald.
Vejen der til gik gennem flere små badestrande, som hver især er klemt inde mellem klipperne. Her uden for svirrende blikke, kunne også jeg vove mig i bølgerne i bikini.
Vores anden sidste dag i Kvoalam. I morgen er sidste dag her, før turen igen går mod Kochin, dog kun for en halv dag, Flyet letter igen med os ombord natten mellem torsdag og fredag.
Lige nu er vi heldigvis stadig her og nyder det til fulde.

2 kommentarer:

  1. Hold da for nogle gode billeder. Kontrasterne slår igennem også med farverne. Jeg er helt vild med moskéens farver.
    Knus Sussi

    SvarSlet
  2. Enig Sussi. men farverne passer vel netop bedstes det Indiske landskab og ville nok se mærkelige ud midt i den danske vinter. jeg får lystvtil at male ALT i vilde smukke farver. Ikke mindst sommerhuset har jeg planer med. Der ude kan man godt bruge den farvede pallet.

    SvarSlet