lørdag den 6. juli 2013

Kan i høøøøøøre mig?
Jeg har jo travlt med, at være ung med de unge og hip med de hippe, så jeg har nok at gøre. Jeg hører musik, både noget jeg kendte og nyt. Endnu er jeg ikke RAMT, men jeg håber det kommer. Faktisk må jeg indrømme, at Slipknot har været dem, som ind til videre, har nået mig og gjort noget ved mig. Ren dødsmetal, skrig og brøl og lede masker. Der hærges og regeres, men der frigives energi så det dirrer i luften. Til deres koncerter sker forløsninger kan jeg garantere. Vi går lidt til og fra, lytter lidt hist og her og møder troligt op til de store på Orange. I går var det ingen ringere end Rihanna. Hun har aldrig været min store kop the, men fuck hvor hun mistede den mindste respekt jeg måske havde. Først kom hun en halv time or sent på scenen og NIX det gør man bare ikke. Derefter fyrer hun et show af, hvor hun på intet tidspunk rammer scenekantens yderside, og for at det ikke skal være helt løgn, så mimer hun en stor del af showet. Fy føj Rihanna.
I dag prøver vi lige Kris Kristoffersen og Metallica og forventer noget optur på deres konto. 
Vejret er vendt til det mere solrige, så det nu er muligt at lufte arme uden gåsehud.
Det dejligste Gudbarn blev to år i dag og hende fik vi fejret nogle timer inde i Roskilde fra formiddagen. Brunch og legeplads og Olga i fuld sol. SÅDAN laver man en dejlig dag. 

Og så gav vi lige Olga hendes første Fjeldræv som faldt i god jord. 

2 kommentarer:

  1. Hehe man kan lige så godt opdrage barnet til at Fjäldræv er det eneste der dur ;-)
    Neeej jeg ku ikke høre dig. Kørte ellers gennem Roskilde to gange i dag.

    SvarSlet
  2. Ihhhh så har jeg ikke råbt højt nok.
    Ja Fjeldræv holder stadig og er bare SÅ sød i lille størrelse og den passede perfekt til Olga. Hun har perfekt Fjeldræv krop.

    SvarSlet