søndag den 4. august 2013

Energi udladning til og fra.

Så er KULTURHAVN 2013 lukket og slukket for i år. Et kanon arrangement, som heldigvis støttes af rigtig mange. Mennesker i alle aldre tager til Bryggen og nyder det godevejr og alle de fantastiske initiativer som stables på benene. Det sted er hvert år så spræng fyldt med god energi. 
På Multiscenen mærkede jeg selv energien hele to gange lørdag. Jeg var selv tændt som et lille føl som skal på græs. Mange var mødt op, bare for at støtte mig og det giver som det første, en helt fantastisk energi. Efter et par sekunder på scenen, var publikum oppe i gear og klappede os gennem hele dansen. Den slags bliver man både høj og rolig af på en og samme tid. jeg både frygter og nyder på samme tid og tiden flyver afsted. Der var ikke langt mellem de to numre jeg dansede og pludselig var det hele slut. 
Nu skal jeg sunde mig på en uges ferie, min sidste, med manden, Olga og hendes mor, mens de to små, får lov at agere villa ejere, med kat og spa.
En uge i stor lejlighed med to soveværelser og to store altaner. Ro på niende etage og sjov på stranden på første parket. 
Der skal bades og gåes ture. Spises hyggelige frokoster og laves egen mad fra markedet. Der skal fyldes op på Olgas voksen konto. Der skal drikkes vin og læses bøger og der skal arrangeres plads til alle.
Når jeg kommer hjem, går jeg straks igang i den nye klinik. Kælderen blev for fugtig i længden, så nu er jeg rykket op i mit gamle arbejdsværelse.Småt men lyst. En helt anden stil, men det bliver fint og godt kan jeg mærke. Energien er flyttet med.
Snart er det også tid for nye danse timer. Nye koreografier, så publikum har noget at se frem til. Jeg ser frem til nye udfordringer, ny musik og nye numre på cvet.

2 kommentarer:

  1. Det var så flot at se på Stella. Jeg nød det sammen med alle de andre publikummer :-)

    SvarSlet