søndag den 3. november 2013

Jeg stjal fra min arbejdsplads.For treogtyve år siden. Til en fest i den vuggestue/børnehave, hvor jeg arbejdede, gaflede jeg en forældre til en voksen fest. Belønningen i dag var en hjertelig æske chokolade. Mere langsigtet blev jeg belønnet med et langt ægteskab og en dejlig søn, som blev det barn som jeg ellers ikke skulle have flere af. Sådan drejer den virkelige verden sig somme tider anderledes rundt, end vi selv lige gik og regnede med. Denne gang drejede det virkelig til det bedre.
Dagen er blevet fejret og nydt med samme søn og hans søde kæreste. På kaffe og kage i Torvehallerne mens regnen stadig herskede. På travetur i Dyrehaven i kulde, men tørvejr og senere lækker mad på Madam Sprunk i Helsingør.


2 kommentarer:

  1. Man må ikke stjæle, men "hvis man kun skulle gøre det man må, ville man jo aldrig få gjort noget" - sagt af Quark engang ;-) Tillykke til jer - dejligt at høre, at nogen holder sammen så længe. Og I fejrede det med manér. Jeg elsker at gå ind i Torvehallerne - spise lidt tapas og "snuse" rundt.

    SvarSlet
  2. Tak. Nej man må jo ikke stjæle, men ja, sommetider må der satses.

    SvarSlet