onsdag den 25. december 2013

Og lad os SÅ komme videre.

Sikke en jul, sikke en hyggelig aften og sikke en gavehøst. 
Os selv, "den lille" og Svigeren, væltede os rundt i mad med sprødt skind og knasende svær. Udsøgt vin skyllede vi efter med. Vi sang og dansede om træet. Faktisk tog vi ALLE fra de små hæfter Inc ALLE vers og sluttede som altid af med SÅ ER DET JUL IGEN. Mange år løb vi rundt i kæde gennem hele huset, et år udvidede vi med at løbe over til naboen og løbe en runde gennem deres hus og hjem igen. I går tog vi en runde op og ned ad vejen. Dem vi mødte blev budt med, men ingen hoppede på. 
Sammen med kaffe i skinnende kopper, pakkede vi dejlige gaver ud. Som tidligere beskrevet, er jeg den som inkasserer mest, bla fordi nogen af mine venner ikke holder sig til en enkelt gave, men disker op med op til fire pakker. Den aller mest overraskende var dog plakaten af Lebbe Lone fra Bryggen. Den måtte til vægs med det samme. Anede ikke at den fandtes, men den er intet mindre end fantastisk.


Jeg fik gaver i kategorier som: 

De hjemmelavede Ting til hjemmet/køkkenet Inc hjemmelavet
De bedste og fedeste gode grydelapper og et viskestykker til camperen.Til kroppen
Midnatsblå Essie skal klart følge mig ind i det nye år.Bøger
To fra min ønskeliste og en monster King size på 800sider, som den ældste vidste var noget for mig. Tror han har ret.


Til kreativiteten
Pip sagde jeg til Niecen og vups havde jeg en af hendes lækre tasker til strik. I den vil jeg lægge mit helt forrygende KNIT Pro sæt, som Olgas søde mor har begavet mig med og senere kommer der lækker garn samme vej, når jeg har omsat mit gavekort til ULDSTEDET til garn.


Når engang min bil kommer hjem fra værksted, skal i bare se mit fine sybord fra pigerne i Ribe. Det ser jeg frem til at indrette.
På alle måder en fantastisk jul. Jeg har nydt nisserierne, gave fremstilling og indkøb og alle de sammenkomster og gøremål som følger med, men så er det altså også slut for mit vedkommende. I morgen er jeg klar til, at pakke julen væk igen.
I dag tusser vi rundt, læser, strikker, vasker op og skurer ovn. Snart kommer der to friske mennesker, som gider gå tur og bagefter hjælpe med, at rydde ud i madresterne. Fjernsynet må gerne underholde os lidt senere, men i morgen, da vil jeg igen se mit hjem i øjnene. Forklædt som hjem og ikke som nissebolig. Jeg er et stort julemenneske, men et af dem med kort lunte og en skarp grænse. Jeg får hurtigt nok. Nu er nok nok. 

2 kommentarer:

 1. Den der plakat er nu altså sjov. Jeg vidste heller ikke der fandtes sådan en. I øvrigt ser den bedre ud i sort hvid på din Instagram :-)
  Jeg var også så heldig at få gavekort til strikkebutikker. Til den i Køge og så til Rasmilla på Amager.
  God bagjul til dig :-)

  SvarSlet
 2. Ja den blev ret fin på IG Kirsten. Dejligt med gavekort, så man kan gå ud og vælge sig noget lækkert garn. Jeg tror nok jeg ved hvad mit skal være, men sikker er man jo aldrig, før man har set det hele.
  Tak i lige måde.

  SvarSlet