fredag den 17. januar 2014

Så kom ikke og sig, at der ikke sker noget.


Jeg er for eksempel kommet igang med dansen igen efter juleferien. Dans er så ikke længere helt dækkende. Næ nej, nu er der kommet finger cymbaler i spil. Det skulle man da sådan set tro var let nok. At banke sådan et par mini bækkener mod hinanden, fyre nogle rytmer af og bare danse løs imens. Hvor svært kan det lige være? SVÆRT siger jeg bare. Jeg har da ramt nogle gange. Fået noget lignende en rigmelig lyd frem af og til. Ikke kun larm hele tiden. Men at bevæge sig samtidig. Jamen det er nærmest ikke muligt. Ok, i dag har jeg faktisk gået rundt mens jeg holdt spillet(?) kørende og et par gange har jeg lavet nogle bevægelser med hofterne. Så JO, det var er altså svært. Kom endelig og se den dag jeg skal optræde med både dans(bevægelse) og spil.


Det fine gavekort til ULDSTEDET, er også blevet omsat til bløde garnbomber i rene bolche farver. 
En fin model har længe tiltrukket min opmærksomhed. Nu ejer jeg både opskriften og garnet. 


Nå ja og så var jeg lige til et fedt danse arrangement i går aftes. Sådan et, hvor der danses til live orkester. Der undervises i rytmer. Der leges og læres på samme tid og sluttes af med fri dans. Altid meget lærerigt og sjovt og tilmed GRATIS.
Som bonus, blev vi underholdt med et sprit nyt instrument. En fra orkestret, har selv syet et dansebælte fyldt med gedeklove. Det lyder værre end det var og det lød ret fantastisk. Ok man skal lige vænne sig til SÅ mange klove på en gang. Fed humor som samtidig er anvendelig og giver stor opmærksomhed. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar