mandag den 20. januar 2014

Strik Café.

Opskriften på en dejlig søndag kan sagtens hedde Strik Café. Sådan var det her i går. Syv blev vi denne gang. Tre ret nye kvinder dukkede op. Vi kan sagtens være flere, men syv var også et fint antal. For de femogtyve kroner, fik man i går en lille hytteretsalat med lidt grønt og æg i, stenalderbrød, muffins, the, kaffe og lidt blandet chokolade. Forplejningen skal man aldrig gå hårdt efter. Den svinger efter min tid, kreativitet og lyst. Jeg gider ikke love noget. Strik café er ikke stress, men hvad der falder for på dagen. Sådan er reglerne. I går gad jeg, det ved man aldrig om jeg gør næste gang. 
Selv om jeg ikke var helt færdig med den lille trøje jeg er i gang med, lod jeg mig friste af det nyindkøbte mohair og startede de lækre knit pro pinde op til en farverig mohair sag. 
Snakken gik ivrigt om både håndarbejde, geder, fremtidige ægteskab ønsker med både en tidligere amerikansk præsident og en skaldet x factor dommer med en fortid som hækkepisser. Der blev både strikket og hæklet på livet løs og også i denne diciplin, må jeg sige, at jeg på trods af stor dygtighed hos nogen af de garvede, altid beundrer begynderen mest. Hvem husker ikke stadig alle de mange udfordringer med de genstridige pinde og masker som har det med at hoppe væk, forøge sig uden man har gjort noget bevidst for det og andre finurligheder. En af deltagerne har oven i købet bevist stor udholdenhed ved at hylde første forsøg på en sweater op og nu er godt igang med andet forsøg. Sejt og godt gået. 


Lotte fra bloggen LOTTES ROOM, havde min præmie med, som jeg vandt i hendes blog give away.
To fine hæklebøger, som jeg nok skal få brug for, næste gang jeg kaster mig over noget hækling. Strikkeskolen har jeg brugt rigtig mange gang ved tvivl, så hvis hækleskolen er lige så god at lære fra, ser udsigterne lovende ud.

Og minsandten om ikke Lotte også havde en fin kagedåse med til mig. Selvfølgelig med en engel på.


Lækre chokolader fra Sussi fik ben at gå på til aftenens afsnit af Arvingerne som blev nyt sammen med Olga, som nød chokoladerne i stor stil.
Følg med når jeg annoncerer STRIK CAFÉ igen. Det er faktisk ret hyggeligt.

4 kommentarer:

 1. Jeg kunne ikke have beskrevet strikkecaféens samtaleemner bedre, Stella :-D Tak for en superhyggelig eftermiddag! Og sikke et traktement - jeg drømmer stadig om den fantastiske skovkaffe..... Uhm!
  Jeg glæder mig til næste gang!
  Kh Lotte

  SvarSlet
 2. I lige måde Lotte. Der kommer snart en dato

  SvarSlet
 3. Også mange tak fra mig. God måde at bruge en søndag eftermiddag :-)

  SvarSlet
 4. Tak og i lige måde Kirsten. Håber næste gang passer med din kalender.

  SvarSlet