mandag den 10. februar 2014

Endnu en uge.

Uge seks var der, hvor jeg for fjerde gang i mit voksen liv, fik monteret en barnestole på min cykel. Første gang, da de store var små, anden gang da den lille var rigtig lille, trediegang da Izabel var lille og nu hvor Olga er klar til at komme med ud på tur. Cykelhjælmen er i hus. En fin ny en, som svigerdatteren har vundet og sponseret til mig.
Det var også den uge, hvor der blev føjet en snas mere til min koreografi. En dans som tegner særdeles godt. Svær men smuk og musikken......den er SÅ smuk.
Der blev fundet stoffer frem og klippet, så der nu ligger op til flere sager klar til symaskinen. Et par nederdele og en kjole er pt i støbeskeen.
Ugen sluttede med en weekend i Ribe sammen med de dejlige damer derovre. 
Izabel blev til sidst pakket ind i min bil og bragt med hjem til ferie. Vinterferien med masser af indhold. Vi har mange planer. De første er der allerede taget hul på. Idag har vi været i Stof & Stil. Vi kom hjem med en stor stak af dejlige sager og endnu flere planer. 
Sidst på dagen nød vi den forårsfriske vejr, med tur gennem skoven med Olga og hendes mor. Besøg på legepladsen og hjem til aftensmad. Olga var færdig og klar til putning da hun forlod os. Izabel er klar til mere kortspil. 


2 kommentarer:

  1. Fedt at kunne komme ud at cykle med barnebarnet :-)

    SvarSlet
  2. Gudbarnet Kirsten, men ja fedt bliver det. Vi kan pludselig komme længere og hurtigere omkring. De små plejer at nyde ture bag på cyklen og jeg glæder mig også.

    SvarSlet