tirsdag den 25. marts 2014

Er det ikke bare fantastisk?

Så går man bare lige ned i det fremmede lægehus. Fortæller om sine kvaler og straks bliver man sendt over til en sygeplejerske, som tager diverse prøver og kigger her og hisset og kan forsikre, at man denne gang, er begavet med en virus af dem som holder sig længe. Jeg var ret imponeret. 
Virus og jeg hygger videre og kæmper stadig om opmærksomheden i min hals og konkurrerer i, hvem som først kører træt. Det gør jeg ind til videre, men har dog alligevel klaret, at holde en julefrokost og hygge med veninde og strik og op til flere gåtur. Jeg har klaret en vegetar brunch af de lækre holder mig stadig kørende. I aften vil jeg prøve at være selskabelig under spisning og bidrage med hvad jeg kan og i morgen vil jeg holde mig fast til rettet, mens jeg kører hjem igen. En lille ferie bliver ret tung, når man også skal slæbe på lille Vira hvor end man går.
Ps: til dem som husker min undren over, hvorfor systemet siger de vil indkalde kvinder til mammografi fra de er halvtreds, og først sender breve ud når samme kvinder er næsten tooghalvtreds. Til jer kan jeg sige, at til mammografien er der under ingen omstændigheder tale om tid til, at spørge om noget som helst. Inden man er færdig med at undres over, hvor lange og hvor flade ens bryster kan klemmes mellem et par glasplader, er man allerede ude og på vej væk.
Og brevet er just ankommet. Der blev ved denne mammografi ikke fundet tegn på forandringer i mine bryster. Det glæder jeg mig rigtig meget over. Tak for det, siger jeg bare.

4 kommentarer:

 1. A very interesting and nice blog.
  Greetings from Portugal

  Paulo Gonçalves
  http://viajaredescobrir.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Øv det er da noget skidt med dig og den der virus. God bedring.
  Jeg vil så vente videre på den der mamografi. Tillykke med at der ikke var noget at bemærke .

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten. Ja nu må vi se hvornår du får brev, endnu har jeg ikke hørt om nogen, dom er blevet indkaldt da de var halvtreds.

   Slet