søndag den 11. maj 2014

Skæg og lækre sager.

Efter tre timers dans i går, så jeg frem til, at smide futterne op i sofaen og lade mig underholde af sang, glimmer og glitter. 
Tiden i køkkenet resulterede i en virkelig frisk skål abemad. Papaja, ananas, kiwi og appelsin, vendt i lidt Græsk yoghurt med lidt vanille.
Snacks bestod af en ny omgang salt/lakrids mandler, hvor jeg denne gang havde tilsat lidt mere lakrids end Madbanditten anbefaler og til den søde tand (som ellers bliver forsøgt holdt nede)lækre Bounty, igen efter Madbandittens foreskrifter. Det virker det der med, at fodre sukkertrangen med sund fedt frem for sukker. To mini Bounty kunne jeg kapere og vel en lille håndfuld mandler, før jeg havde fået nok. 
Grand Prix halløjet blev jeg også meget hurtigt mæt af. 
Kald mig bare sensitiv, men SÅ meget lys og lyd og faren rundt på samme tid, giver mig nærmest kvalme og sang kvalitet er jeg ikke den rigtige til at vurdere, men hvem kan vurdere noget som helst i det hurlumhej. Jeg får sådan en følelse af, at når man går så hårdt på staffagen, må man forsøge at dække over noget, men hvad ved jeg ikke, det er bare følelsen jeg sidder med.
At den kjoleklædete herre/skæggede dame (som absolut kunne synge) vandt, var fint med mig, men helt ærligt, lå det ikke i kortene? 
Er Grand Prix ikke gået hen og blevet endnu en homo event? Et forum hvor homoseksuelle kan føle sig velkomne og et sted, hvor vi som land slår os op på frisindet og vores enorme rummelighed og indbyder homoland til fest, så alle kan se hvor fri vi er? I det lys MÅTTE den melodi selvfølgelig vinde. Det SKULLE den jo.
Jeg druknede i glitteret og den selvfede rummelighed efter en time, forlod pladsen og lod festen være for dem som lader sig føre med på rusen. I dag er atter en dag. Danmark er helt sikkert ikke blevet mere rummeligt, sikkert heller ikke mindre. Vi har sendt vigtige signaler ud til dem som stadig har svært ved at vikle de korslagte arme ud af armlåsen, klart nok, fedt nok og meget vigtigt. MEN, vi må også lige huske at synke den lidt sure smag vi vel også må indse vi sidder med, efter vi åbenbart ikke er mere rummelige, end at vi buher efter et par russiske unge piger, som jo ret beset bare tillader sig at deltage i sang løjerne. Dem skulle vi lige lade smage vores foragt for Putin. Igen i homo sagens tjeneste, for det er jo fra den vinkel buhene kom. 
Føj for en stinker at byde to deltagere velkommen med. Lige der blev Grand Prix politisk og gik homoseksualitetens ærinde og blev ulideligt smalsporet.
Hvis vi skal vise frisind og storsind, skal det gå planken ud og gælde hele linjen og skille skæg fra snot, uanset hvem som bærer skægget. 

Bare lige en idé: kunne man forstille sig, at folkeskolen så efter undervisningsmateriale i Polen, når der skal planlægges sexualundervisning?
Væk med kondombeklædte bananer og ind med nogle friske landbrugs piger med barmen på rette sted. Den slags piger ved da hvordan man skal holde på tingene.
2 kommentarer:

  1. Spot on, Stella! Jeg var heller ikke vild med buh-råbene til de russiske piger. Jeg indrømmer gerne, at jeg stemte på Østrig. Man kan så diskutere, om det var budskabet om lighed og tolerance eller den gode sang, der vandt. Jeg tænker, det var en kombination :-)
    Kh Lotte

    SvarSlet
  2. Enig Lotte. Sangen var fin og det lød godt, så det var da helt på sin plads at den vandt, men det SKULLE den vist også i den absolut gode sags tjeneste. Der hvor det bliver øv, er når rummeligheden åbenbart ikke rummer alle. Det klædte os ikke.

    SvarSlet